Series

Betoverende Ierse muziek bij Celtic Celebrations

Als je op zoek bent naar een avond vol vrolijke deuntjes, hartverscheurende ballades en de gezellige sfeer van een traditionele Ierse pub, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Ierse muziek is niet zomaar een muziekgenre, het is een levende traditie die teruggaat tot de oudheid. Het is een uitdrukking van de geschiedenis, cultuur en emoties van het Ierse volk, en dat voel je als je naar de muziek luistert. Of het nu gaat om het geluid van de uilleann pipes, de fiddle of de bodhrán, de klanken nemen je mee naar het groene, mistige eiland aan de rand van Europa.

Maar Ierse muziek is meer dan alleen muziek. Het is een beleving die je meeneemt op een emotionele reis. Het kan je ontroeren, opvrolijken, meeslepen en inspireren. Het is een manier om te verbinden met anderen, of het nu is door samen te dansen, te zingen of te klappen. Het is een manier om even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en te genieten van het moment.

Als je de magie van Ierse muziek zelf wilt ervaren, dan moet je zeker naar Celtic Celebrations in het Bolwerk komen. Onze concerten zijn de perfecte gelegenheid om te genieten van Ierse muziek in een intieme, gezellige setting. Met regelmatig optredens van topartiesten uit binnen- en buitenland, zul je zeker een avond beleven om nooit te vergeten.

Kom en proef de sfeer van een Ierse pub, maak nieuwe vrienden en geniet van de betoverende klanken van de Ierse muziek bij Celtic Celebrations in het Bolwerk. Sláinte!

Nostalgisch dansen op legendarische hits van de jaren 70’s, 80’s en 90’s

Herbeleef de iconische muziek van de jaren '80 met 80's Verantwoord! Bij ons vind je de beste hits van bands zoals The Cure, Talking Heads, George Michael en David Bowie, die je terugbrengen naar de dansvloer van de legendarische jaren '80.

Onze getalenteerde DJ's draaien de topplaten, corny hits en lang vergeten underground classics waarop je de beste '80s dansmoves kunt laten zien. En wat is een jaren '80 feest zonder de Atari en Nintendo? Bij 80's Verantwoord zorgen we ervoor dat deze klassieke videogames beschikbaar zijn om mee te spelen, net zoals Bon Jovi niet compleet is zonder zijn iconische lokken.

Terwijl je geniet van de muziek, serveren onze VJ's Clipsync, Switchdoctor of DirtyBrown de bekendste clips, iconische fragmenten en memorabele video's. En als je favoriete nummer nog niet is gedraaid, geen zorgen - vraag het gewoon aan bij onze bliksemse verzoekenzuil!

Bereid je voor om terug te gaan naar de jaren '80 en te genieten van de beste muziek die deze periode te bieden had. Maak je klaar om te dansen en herleef de magie van de legendarische jaren '80 bij 80's Verantwoord.

Ervaar de muzikale beleving van de blues!

Bluesmuziek is één van de oudste en meest authentieke muziekgenres ter wereld. Het is een genre dat diep geworteld zit in de Amerikaanse geschiedenis en cultuur en dat voortkomt uit de emoties en ervaringen van de mensen die het hebben geschreven en gespeeld.

Het bijwonen van een bluesconcert is veel meer dan alleen naar muziek luisteren. Het is een totaalbeleving die al je zintuigen prikkelt en je meeneemt naar een andere wereld. Tijdens een bluesconcert voel je de passie en emotie die in de muziek zit, en kun je de krachtige uitvoeringen van de artiesten zelf ervaren.

De rauwe klanken van de gitaren, de soulvolle stemmen van de zangers en de diepe baslijnen van de drums creëren samen een onvergetelijke sfeer die je nog lang zal bijblijven. Maar het is niet alleen de muziek die indruk maakt. De hele setting van een bluesconcert is speciaal. Het publiek is vaak net zo gepassioneerd als de artiesten zelf en er hangt een bijzondere energie in de zaal.

Bij een bluesconcert draait het om de emotie en de beleving, en daarom zijn de optredens vaak heel anders dan de opnames die je thuis op de radio hoort. De artiesten improviseren vaak tijdens hun optredens en brengen hun muziek op een manier die je nergens anders zult horen.

Als je nog nooit naar een bluesconcert bent geweest, dan is het hoog tijd om dit te gaan ervaren. Laat je meevoeren op de ritmische klanken en ervaar de passie en emotie van deze bijzondere muziek.

Gooi de beuk erin bij onze rock- en metalshows vol energie!

Ben jij klaar voor de hardste rock- en metalshows die je ooit zult beleven? Wij bieden de beste optredens voor de echte die-hards, van heavy metal tot alternative rock en alles daartussenin. Verwacht keiharde gitaren, bulderende drums en een energie die door je aderen giert!

Onze shows zijn niet voor watjes - we brengen je naar de grenzen van wat je aankan. Vanaf de eerste power chord tot de laatste beat, onze artiesten zijn professionals die weten hoe ze jouw hart sneller moeten laten kloppen en je bloed harder moeten laten stromen.

Maar er is meer dan alleen de muziek - onze shows zijn een hele ervaring op zichzelf. Lichtshows die je verbluffen, visuals die je de adem benemen, en een menigte die net zo gek is als jij - het is allemaal onderdeel van de ervaring. Je wordt meegesleurd in een wereld van ongekende intensiteit en rauwe energie die je niet wilt missen.

Dus waarom zou je naar onze shows moeten komen? Omdat we weten wat echte rock- en metalliefhebbers willen, en we garanderen dat we het je geven. Onze shows zijn met zorg samengesteld om jou de ultieme mosh-pit ervaring te geven, en we weten zeker dat je elke minuut zult genieten. Of je nu al jaren fan bent of gewoon nieuwsgierig bent naar deze muziek, onze shows zijn de perfecte plek om jezelf onder te dompelen in de wereld van de ruige rock en metal.

Dus, wat houdt je nog tegen? Check onze line-up en koop nu je tickets voordat het te laat is! We zien je graag bij onze volgende show, klaar om te moshen en te headbangen als nooit tevoren!

Pure Stand-up Comedy voor de echte waaghalzen

Ben jij klaar voor een avond vol scherpe humor, ongefilterde observaties en de hardste roast-jokes? Dan is de Knock Out Comedy Crew de plek waar jij moet zijn! Onze comedians draaien nergens hun hand voor om en zorgen elke show voor een andere line-up met opkomend talent en gevestigde namen.

Bij de Knock Out Comedy Crew draait het allemaal om kwaliteit. Onze vaste comedians hebben stuk voor stuk hun sporen verdiend en we nodigen regelmatig gast-comedians uit die het publiek omver blazen met hun talent. Je bent verzekerd van een avond vol onvervalste stand-up comedy zonder een vastgeroeste rode draad.

Bij ons gaat humor verder dan grenzen en we nemen graag controversiële onderwerpen op de hak. We willen mensen uitdagen om anders te denken en te lachen om de absurditeit van het leven.

Maar let op: bij de Knock Out Comedy Crew zijn we niet bang om tegen heilige huisjes aan te schoppen. Als je snel beledigd bent of niet openstaat voor nieuwe perspectieven, dan is onze show waarschijnlijk niet voor jou. Maar ben jij een echte waaghals, die houdt van scherpe humor en een flinke dosis provocatie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Onze comedians hebben de beste grappen, de meest briljante typetjes en messcherpe observaties in huis. We beloven je een avond vol lachen, met tranen in je ogen en buikpijn van het lachen.