Series

Betoverende Ierse muziek bij Celtic Celebrations

Als je op zoek bent naar een avond vol vrolijke deuntjes, hartverscheurende ballades en de gezellige sfeer van een traditionele Ierse pub, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Dans op de hits van de 70’s, 80’s en 90’s

Bereid je voor op een onvergetelijke avond vol dansplezier, legendarische muziek en een flinke dosis '80s Verantwoord' bij Poppodium Bolwerk. Wij nemen je mee op een reis door de tijd, terug naar de gouden jaren van de 70's, 80's en 90's, waar de muziek de boventoon voert en de dansvloer je roept.

Ervaar de muzikale beleving van de blues!

Bluesmuziek is één van de oudste en meest authentieke muziekgenres ter wereld. Het is een genre dat diep geworteld zit in de Amerikaanse geschiedenis en cultuur en dat voortkomt uit de emoties en ervaringen van de mensen die het hebben geschreven en gespeeld.

Beuken bij de beste rock- en metalshows!

Ben jij klaar voor de hardste rock- en metalshows die je ooit zult beleven? Wij bieden de beste optredens voor de echte die-hards, van heavy metal tot alternative rock en alles daartussenin. Verwacht keiharde gitaren, bulderende drums en een energie die door je aderen giert!

Tribute Series

Stap binnen in een wereld waar de tijdloze muziek van legendarische artiesten opnieuw tot leven komt. Onze Tribute Series brengt een eerbetoon aan de grootheden van de muziekwereld, waarbij getalenteerde artiesten onvergetelijke nummers tot in de kleinste details vertolken.

Stand-up Comedy voor de Friese waaghalzen

Ben jij klaar voor een avond vol scherpe humor, ongefilterde observaties en de hardste roast-jokes? Dan is de Knock Out Comedy Crew de plek waar jij moet zijn! Onze comedians draaien nergens hun hand voor om en zorgen elke show voor een andere line-up met opkomend talent en gevestigde namen.