Serie

Nostalgisch dansen op legendarische hits van de jaren 70’s, 80’s en 90’s

Herbeleef de iconische muziek van de jaren ’80 met 80’s Verantwoord! Bij ons vind je de beste hits van bands zoals The Cure, Talking Heads, George Michael en David Bowie, die je terugbrengen naar de dansvloer van de legendarische jaren ’80.

Onze getalenteerde DJ’s draaien de topplaten, corny hits en lang vergeten underground classics waarop je de beste ’80s dansmoves kunt laten zien. En wat is een jaren ’80 feest zonder de Atari en Nintendo? Bij 80’s Verantwoord zorgen we ervoor dat deze klassieke videogames beschikbaar zijn om mee te spelen, net zoals Bon Jovi niet compleet is zonder zijn iconische lokken.

Terwijl je geniet van de muziek, serveren onze VJ’s Clipsync, Switchdoctor of DirtyBrown de bekendste clips, iconische fragmenten en memorabele video’s. En als je favoriete nummer nog niet is gedraaid, geen zorgen – vraag het gewoon aan bij onze bliksemse verzoekenzuil!

Bereid je voor om terug te gaan naar de jaren ’80 en te genieten van de beste muziek die deze periode te bieden had. Maak je klaar om te dansen en herleef de magie van de legendarische jaren ’80 bij 80’s Verantwoord.