Serie

Dans op de hits van de 70’s, 80’s en 90’s

Bereid je voor op een onvergetelijke avond vol dansplezier, legendarische muziek en een flinke dosis ’80s Verantwoord’ bij Poppodium Bolwerk. Wij nemen je mee op een reis door de tijd, terug naar de gouden jaren van de 70’s, 80’s en 90’s, waar de muziek de boventoon voert en de dansvloer je roept.

Bij ons draait het om meer dan alleen muziek. Het ’80s Verantwoord’ concept is een ervaring op zich, waar we niet alleen de grootste hits laten knallen, maar ook de meest funky, corny en ondergrondse pareltjes laten schitteren. The Cure, Talking Heads, George Michael en David Bowie brengen de dansvloer tot leven, en laten we eerlijk zijn, een avond zonder Atari en Nintendo is als een feest zonder confetti – gewoon niet compleet! Daarom nemen we deze game legends mee voor een extra portie speelplezier.

Terwijl je je op de dansvloer waagt met de meest geweldige ’80s moves, zorgen onze VJ’s (Clipsync, Switchdoctor, of DirtyBrown) voor een visueel spektakel met iconische clips, onvergetelijke fragmenten en te gekke video’s. En als jouw ultieme plaat nog niet is langsgekomen, no worries! De bliksemse verzoekenzuil staat klaar om jouw muzikale wensen te vervullen.

Maar het feest stopt niet bij de muziek. Poppodium Bolwerk ademt de sfeer van vervlogen tijden, waar elke hoek een nieuwe herinnering herbergt. Vergeet de dagelijkse sleur en omarm de energie van de jaren ’70, ’80 en ’90. Trek je meest funky outfit aan, stof die dansschoenen af en sluit je aan bij ons voor een avond die je terugbrengt naar de tijd van je leven.

Verlies jezelf in de meeslepende melodieën van The Cure, waar Robert Smith’s kenmerkende stem je terugbrengt naar de tijd van zwartgeverfde haren en melancholische rebellie. Laat je betoveren door de eclectische geluiden van Talking Heads, die met hun unieke mix van post-punk en wereldmuziek een tijdloos geluid creëerden. En vergeet niet te bewegen op de onweerstaanbare hits van George Michael, de man die de ’80s definieerde met zijn soulvolle stem en aanstekelijke charisma.

Maar laten we ook niet vergeten hoe David Bowie, de kameleon van de muziekwereld, ons meenam op een reis door verschillende genres en stijlen. Van Ziggy Stardust tot Let’s Dance, Bowie’s invloed is onmiskenbaar en zijn muziek blijft even fris en grensverleggend als toen het voor het eerst de luidsprekers vulde.

Dus, terwijl je de dansvloer betreedt en de beats je omarmen, herontdek de magie van deze legendarische artiesten. Hier bij Poppodium Bolwerk brengen we niet alleen muziek, maar ook een eerbetoon aan de visionairs die de soundtrack van de decennia hebben gevormd. Laat je meevoeren door de tijd en beleef de muzikale reis van toen tot nu.

Dus, waar wacht je nog op? Laat de beats van de 70’s, 80’s en 90’s je gids zijn terwijl je de nacht doordanst. Let’s dance the night away!