Serie

Stand-up Comedy voor de Friese waaghalzen

Ben jij klaar voor een avond vol scherpe humor, ongefilterde observaties en de hardste roast-jokes? Dan is de Knock Out Comedy Crew de plek waar jij moet zijn! Onze comedians draaien nergens hun hand voor om en zorgen elke show voor een andere line-up met opkomend talent en gevestigde namen.

Bij de Knock Out Comedy Crew draait het allemaal om kwaliteit. Onze vaste comedians hebben stuk voor stuk hun sporen verdiend en we nodigen regelmatig gast-comedians uit die het publiek omver blazen met hun talent. Je bent verzekerd van een avond vol onvervalste stand-up comedy zonder een vastgeroeste rode draad.

Bij ons gaat humor verder dan grenzen en we nemen graag controversiƫle onderwerpen op de hak. We willen mensen uitdagen om anders te denken en te lachen om de absurditeit van het leven.

Maar let op: bij de Knock Out Comedy Crew zijn we niet bang om tegen heilige huisjes aan te schoppen. Als je snel beledigd bent of niet openstaat voor nieuwe perspectieven, dan is onze show waarschijnlijk niet voor jou. Maar ben jij een echte waaghals, die houdt van scherpe humor en een flinke dosis provocatie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Onze comedians hebben de beste grappen, de meest briljante typetjes en messcherpe observaties in huis. We beloven je een avond vol lachen, met tranen in je ogen en buikpijn van het lachen.