Over Bolwerk

Van scheurende gitaren tot beukende beats en van disco-knallers tot experimentele nieuwkomers, we houden met elke muziekliefhebber rekening en bieden daarmee voor bezoekers uit heel Friesland en de rest van het land, zowel jong als oud, een unieke avond uit. Sinds 1975 staan we garant voor een uitgebreid muziekprogramma.

Grootheden als Urban Dance Squad, Toy Dolls, Nazareth, Hatebreed, Rosenberg Trio, Guru, Big Daddy Kane, The Offspring, Soulwax en Arch Enemy hebben bij ons opgetreden. Maar ook de Nederlandse top! Denk aan: Jeugd van Tegenwoordig, DeWolff, Moss, Douwe Bob, Candy Dulfer, Blaudzun, de Staat en Boef.

De artiesten die ons podium hebben bezocht zijn steevast zeer te spreken over de gastvrijheid, onze relaxte manier van werken en de kwaliteit van het geluid dat door onze enthousiaste technici wordt neergezet.

We bieden ruimte voor alle genres, lokale en regionale talenten en vernieuwende projecten. De weekenden zijn gevuld met concerten, feesten en dansavonden. We zijn een uitvalbasis voor persoonlijke en authentieke belevenissen, waar nieuwe initiatieven tot wasdom komen. Je bent van harte welkom.

CKS

Het Bolwerk is onderdeel van CKS; de overkoepelende organisatie voor allerlei culturele activiteiten in Sneek en de regio Súdwest-Fryslân. Hieronder vallen:

Onze missie is: Kunst en Cultuur voor iedereen!

Vanuit de visie:
Wij geloven dat kunst en cultuur de wereld mooier maken en bijdragen aan een prettige en veilige samenleving. Kritisch en reflectief denken, esthetiek, communicatie en verwondering zijn verrijkend voor wie we zijn als mens in een complexe en snel veranderende wereld. Uitwisseling tussen amateurs en professionals is voeding voor inspiratie en verdieping en geeft meerwaarde aan wat we doen. Deelname aan culturele activiteiten is voor een groeiend aantal mensen een manier om te kunnen participeren in de samenleving. Dat mag bij ons in huis, maar ook zeker daarbuiten! Verbeelding brengt je overal!

Onze onderliggende kernwaarden zijn:

  • Bevlogen: We zijn gepassioneerd en enthousiast, werken met hart en ziel om anderen te inspireren en te motiveren. We zetten graag een stapje
    extra om onze doelen te bereiken of om anderen gelukkig te maken. Onze nieuwsgierigheid, creativiteit en ondernemerschap zijn onmisbaar bij het ontwikkelen van nieuwe initiatieven. We durven iets nieuws te proberen en te leren van onze fouten.
  • Gastvrij: Bij ons is iedereen welkom in een veilige omgeving waar je je talent kunt ontwikkelen of van cultuur kunt genieten. We stellen ons klantgericht en dienstbaar op en gaan voor blije mensen door net dat beetje extra aandacht te geven. We luisteren naar de ander, tonen interesse, staan open voor elkaar en gaan respectvol met elkaar om. Men kan van ons op aan!
  • Verbindend: We zijn ons bewust van onze centrale plek in de samenleving en weten ons proactief aan de markt en onze omgeving te verbinden. Onze blik is naar buiten gericht, we staan open voor allerlei samenwerkingen en bieden gelegenheid voor ontmoeting.

Bekijk meer informatie en mogelijkheden voor verhuur op cks.nl