Het Bolwerk op meer locaties in Sneek

04.11.22

Sinds vorig jaar vind je onze concerten, voorstellingen en evenementen niet alleen in ons Bolwerkgebouw, maar ook op andere plekken in de stad. We werken samen met culinair podium Lewinski en bar The Legend om ieder optreden een passend plekje te geven. Op deze locaties organiseren we kleinschalige concerten en voorstellingen. De eerste optredens in Lewinski vonden plaats tijdens ‘Stiekem Sneekweek’, dat we vorig jaar organiseerden toen we maar een beperkt aantal mensen mochten ontvangen. Lewinski bleek een uitstekende, sfeervolle locatie om kleine groepen bezoekers te ontvangen. The Legend volgde, een bekende uitgaangsgelegenheid in de stad met een echte kroegsfeer waar zo’n 100 bezoekers op een laagdrempelige manier van livemuziek kunnen genieten. Overigens hebben we in 2008 en 2009, toen ons gebouw verbouwd werd, ook al eens een aantal concerten in The Legend georganiseerd. Voor ons programma betekent dit dat we bijzondere uitstapjes kunnen maken en natuurlijk dat we in een weekend nog meer vertier tegelijkertijd kunnen verzorgen.

Komende tijd zie je in Lewinski Magda Mendes, Knock Out Comedy Crew, G-roots en Jack Bottleneck & band. In The Legend staan een hiphop avond en een hardcore avond, beide met artiesten uit Friesland, op het programma.

Naast deze externe locaties, maken we ook gebruik van de theaterstudio van onze buren in het Atrium. En natuurlijk vind je ons sinds jaar en dag ook in de Noorderkerkzaal. Via Bezoekinfo kun je nu over alle zalen/locaties informatie vinden.

Meer nieuws

Meer nieuws