Praktische informatie

Huisregels omtrent corona

Per 19 december zijn we gesloten i.v.m. de lockdown die tot en met 14 januari geldt. We hopen vanaf 15 januari weer te kunnen starten met middagconcerten met zitplaatsen. Tickethouders worden per mail op de hoogte gehouden van verplaatsingen en annuleringen.

In de periode dat de coronamaatregelen gelden, volgen we de richtlijnen die zijn samengesteld door de Vereniging voor Nederlandse Podia en Festivals. Tickethouders krijgen voor aanvang van het evenement per e-mail specifieke informatie over het verloop en de regels die op betreffende avond gelden.

Coronatoegangsbewijs

Om je vanaf 25 september 2021 binnen te mogen laten, moeten we een QR-code van je kunnen controleren die je via CoronaCheck kunt opvragen. Deze kun je via de CoronaCheck-app op je telefoon of op papier laten zien. Maak de QR-code aan op CoronaCheck.nl.

Er zijn drie manieren waarop je een QR-code kunt verkrijgen, hiervoor heb je een DigiD nodig:

 • Een volledige vaccinatie (plus twee of vier weken, afhankelijk van het vaccin);
 • Een negatieve testuitslag binnen 24 uur voor de voorstelling (gratis via testenvoortoegang.nl);
 • Een herstelbewijs van corona van maximaal zes maanden oud.
  Alle bewijzen dienen te worden getoond in combinatie met je ID kaart.

LET OP: een coronavaccinatiebewijs dat je na je vaccinatie ontvangt is géén officieel geldig coronatoegangsbewijs. Ook het gele boekje geldt niet als coronatoegangsbewijs.

Aanvangstijden

We geven het tijdstip weer waarop de deuren open gaan, je kan vanaf dat moment dus naar binnen en beginnen met een drankje.
Over het algemeen begint de eerste artiest een half uur nadat de deuren open zijn gegaan.
Bij avonden met meer dan twee artiesten geven we de aanvangstijden per artiest in het programma en onze Facebook evenementen weer.

Betalen

Per januari 2020 verkopen we geen munten meer. Je kunt bij ons aan de kassa en aan de bar met pin betalen, ook contactloos.

Garderobe

Gebruik van de garderobe is gratis.

Mindervaliden

Met een rolstoel kun je gewoon bij ons naar binnen. Ook de sky-box is bereikbaar met een lift! Heb je bijzondere wensen of aanvullende vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

16+

Je mag bij ons naar binnen als je 16 jaar of ouder bent. Voor kindervoorstellingen en andere evenementen waarbij een andere minimumleeftijd specifiek genoemd wordt, geldt deze regel niet. Kinderen en jongeren onder de 16 mogen wel met begeleiding naar binnen. Controle vindt plaats aan de deur, niet tijdens het bestelproces.
Uiteraard schenken we geen alcohol als je nog geen 18 bent.

Gratis WIFI

We hebben gratis WIFI voor je! Hier heb je geen wachtwoord voor nodig, je hoeft alleen maar te verbinden met Bolwerk Gast.
En als je dan toch in de weer bent met je telefoon, vergeet dan vooral niet je foto’s en berichten met ons op Facebook of Instagram te delen!

Huisregels

Voor de algemene veiligheid van onze bezoekers en medewerkers zijn huisregels opgesteld. Deze dienen altijd te worden nageleefd. Wanneer je de regels niet naleeft, zullen we je helaas zonder restitutie van het betaalde entreegeld de deur moeten wijzen.

 • Roken is uitsluitend toegestaan in de rookruimte. Bij overtreding wordt een eventuele boete verhaald op de overtreder.
 • Er wordt geen alcohol geschonken aan personen onder de 18 jaar.
 • Bij concerten geldt een minimum leeftijd van 16 jaar. Behalve bij specifieke kindervoorstellingen of met begeleiding van een volwassene.
 • Denk bij het verlaten van het pand aan onze buren en houdt het rustig.
 • Bezoekers kunnen worden gefouilleerd, medewerking is verplicht.
 • Dieren zijn niet toegestaan in het pand.
 • Handelen in soft- en harddrugs is verboden.
 • Gebruik of dragen van voorwerpen die als wapens en/of gevaarlijk worden aangemerkt, is verboden.
 • Geldige legitimatie is verplicht.
 • Parkeren naast het pand en in de straat is niet toegestaan (m.u.v. in- en uitladen). Parkeerruimte is voldoende voor handen in de nabije omgeving. Bekijk hier informatie over bereikbaarheid en parkeren.
 • Ongewenst gedrag, in welke vorm dan ook, wordt niet getolereerd.
 • Bezoekers die dusdanig onder invloed zijn van drank en/of drugs dat zij overlast veroorzaken, wordt de toegang geweigerd.
 • Het meenemen van drank en etenswaren is verboden.
 • Het is niet toegestaan bekers en/of glaswerk mee naar buiten te nemen.
 • Instructies van het personeel dienen in het belang van ieders veiligheid direct opgevolgd te worden.
 • In diverse ruimtes wordt meer dan 85 dB(A) geproduceerd. Het Bolwerk kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de nadelige gevolgen die eventueel kunnen optreden aan het gehoor. Het verblijf in het pand is geheel op eigen risico. Gehoorbeschermers zijn tegen een kleine vergoeding verkrijgbaar in de hal.