Praktische informatie

Vanaf 5 juni zijn we weer geopend voor 50 bezoekers per zaal, na 25 juni vervallen enkele maatregelen.
Vanaf 14 augustus (als de maatregelen dat toelaten) werken we met toegangsbewijzen om weer op grotere capaciteit open te kunnen.

Huisregels omtrent corona

In de periode dat de coronamaatregelen gelden, volgen we de richtlijnen die zijn samengesteld door de Vereniging voor Nederlandse Podia en Festivals. Tickethouders krijgen voor aanvang van het evenement per e-mail specifieke informatie over het verloop en de regels die op betreffende avond gelden.

Per 26 juni 2021 geldt:

 • Blijf thuis bij klachten.
 • Je krijgt bij binnenkomst een vaste zitplaats toegewezen aan een tafeltje. Aan je tafel kun je drinken en hapjes bestellen.

Per 14 augustus (onder voorbehoud) 2021 geldt:

Bij binnenkomst dien je aan te tonen dat er een beperkt risico is op het overdragen van COVID-19. Dit kan door een vaccinatiebewijs, een recente (minder dan 40 uur geleden) negatieve testuitslag of een recent (minder dan zes maanden geleden) bewijs van genezing te laten zien bij binnenkomst, d.m.v. de CoronaCheck-App of schriftelijk bewijs. Een coronatoegangsbewijs is nodig voor iedereen ouder dan 13 jaar.

Hoe werkt dat?

1. Maak een afspraak op een Testen Voor Toegang locatie via www.testenvoortoegang.org
2. Laat je binnen 40 uur voor het evenement testen.
3. Binnen een uur na de test ontvang je de testuitslag
4. Negatief getest? In de CoronaCheck-app of via de website coronacheck.nl zet je de testuitslag om in een digitaal of papieren coronatoegangsbewijs.
5. Laat bij binnenkomst de uitslag en je identiteitsbewijs zien.

Aanvangstijden

We geven het tijdstip weer waarop de deuren open gaan, je kan vanaf dat moment dus naar binnen en beginnen met een drankje.
Over het algemeen begint de eerste artiest een half uur nadat de deuren open zijn gegaan.
Bij avonden met meer dan twee artiesten geven we de aanvangstijden per artiest in het programma en onze Facebook evenementen weer.

Consumpties

Per januari 2020 verkopen we geen munten meer. Tussen 1 april 2020 en december 2021 kun je bij de garderobe je resterende munten inleveren en met je pinpas geld terug laten storten op je rekening.

Betalen

Je kunt bij ons aan de kassa en aan de bar met pin betalen, ook contactloos.

Garderobe

Gebruik van de garderobe is gratis.

Mindervaliden

Met een rolstoel kun je gewoon bij ons naar binnen. Ook de sky-box is bereikbaar met een lift! Heb je bijzondere wensen of aanvullende vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

16+

Je mag bij ons naar binnen als je 16 jaar of ouder bent. Voor kindervoorstellingen en andere evenementen waarbij een andere minimumleeftijd specifiek genoemd wordt, geldt deze regel niet. Kinderen en jongeren onder de 16 mogen wel met begeleiding naar binnen. Controle vindt plaats aan de deur, niet tijdens het bestelproces.
Uiteraard schenken we geen alcohol als je nog geen 18 bent.

Gratis WIFI

We hebben gratis WIFI voor je! Hier heb je geen wachtwoord voor nodig, je hoeft alleen maar te verbinden met Bolwerk Gast.
En als je dan toch in de weer bent met je telefoon, vergeet dan vooral niet je foto’s en berichten met ons op Facebook of Instagram te delen!

Huisregels

Voor de algemene veiligheid van onze bezoekers en medewerkers zijn huisregels opgesteld. Deze dienen altijd te worden nageleefd. Wanneer je de regels niet naleeft, zullen we je helaas zonder restitutie van het betaalde entreegeld de deur moeten wijzen.

 • Roken is uitsluitend toegestaan in de rookruimte. Bij overtreding wordt een eventuele boete verhaald op de overtreder.
 • Er wordt geen alcohol geschonken aan personen onder de 18 jaar.
 • Bij concerten geldt een minimum leeftijd van 16 jaar. Behalve bij specifieke kindervoorstellingen of met begeleiding van een volwassene.
 • Denk bij het verlaten van het pand aan onze buren en houdt het rustig.
 • Bezoekers kunnen worden gefouilleerd, medewerking is verplicht.
 • Dieren zijn niet toegestaan in het pand.
 • Handelen in soft- en harddrugs is verboden.
 • Gebruik of dragen van voorwerpen die als wapens en/of gevaarlijk worden aangemerkt, is verboden.
 • Geldige legitimatie is verplicht.
 • Parkeren naast het pand en in de straat is niet toegestaan (m.u.v. in- en uitladen). Parkeerruimte is voldoende voor handen in de nabije omgeving. Bekijk hier informatie over bereikbaarheid en parkeren.
 • Ongewenst gedrag, in welke vorm dan ook, wordt niet getolereerd.
 • Bezoekers die dusdanig onder invloed zijn van drank en/of drugs dat zij overlast veroorzaken, wordt de toegang geweigerd.
 • Het meenemen van drank en etenswaren is verboden.
 • Het is niet toegestaan bekers en/of glaswerk mee naar buiten te nemen.
 • Instructies van het personeel dienen in het belang van ieders veiligheid direct opgevolgd te worden.
 • In diverse ruimtes wordt meer dan 85 dB(A) geproduceerd. Poppodium Bolwerk kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de nadelige gevolgen die eventueel kunnen optreden aan het gehoor. Het verblijf in het pand is geheel op eigen risico. Gehoorbeschermers zijn tegen een kleine vergoeding verkrijgbaar in de hal naast de muntenautomaat.