Slaughterhouse support Mad Caddies

04.06.24

Slaughterhouse ontstond eind 2017 uit de South Bay van Los Angeles en ging van start met lokale en buitenlandse shows, en een EP die hun punk- en deathrockgeluid zou definiëren.

Ze zijn hun naam blijven opbouwen door energieke liveshows te spelen met nummers van hun debuut-LP, Fun Factory; uitgebracht als een split-release op Todd Congelliere van FYP’s label Recess Records en Water Under the Bridge Records. Podia hebben ze gedeeld met onder meer Pennywise, Social Distortion, Adolescents, Dead Kennedys en Alkaline Trio. In 2022 toerde ze met Bad Religion en speelden ze uitverkochte shows met Amyl & The Sniffers en Destroy Boys, zonder tekenen van vertraging. In 2023 begon Slaughterhouse het jaar met het ondersteunen van Joyce Manor in de Long Beach Arena, waarna hij in mei op pad ging voor een Amerikaanse tournee van een maand met Britse vrienden, Grade 2, en de tour afsloot met een Punk Rock Bowling clubshow met Alice Bag. In 2024 hebben ze al een westkusttour van twee weken achter de rug, en deze zomer staat hun eerste Europese tour gepland.

Met Meriel O’Connell op zang, Eddie Cairns op bas, Taylor Ramirez op gitaar en Nick Aguilar op drums heeft de band onlangs hun nieuwe single Poison uitgebracht, die te zien was op BBC1 Radio Rock Show, en momenteel werken ze aan nieuwe muziek.

Op vrijdag 02 augustus zie je Mad Caddies & Slaughterhouse in het Bolwerk!


Meer nieuws

Meer nieuws