Robert Jon & The Wreck dropt nieuwe single

14.05.24

Robert Jon & The Wreck hebben zojuist “Give Love” uitgebracht, hun nieuwste single van het langverwachte album, Red Moon Rising. In tegenstelling tot hun eerdere rockhits, is “Give Love” een verfrissende mix van vrolijke pianomelodieën en krachtige zang, met een universele boodschap van liefde en mededogen. Het album staat gepland voor release op 28 juni via Joe Bonamassa’s Journeyman Records en belicht de veelzijdigheid van de band, die vastbesloten is om met hun muziek positiviteit te verspreiden.

Frontman Robert Jon beschrijft “Give Love” als een lied met een eenvoudige, maar diepgaande boodschap waarvan de essentie soms lastig te doorgronden is. Het nummer is in samenwerking met de gerenommeerde songwriter Tom Hambridge geschreven en heeft jarenlang een belangrijke rol gespeeld in de creatieve sessies van de band. Nu komt het tot leven met pakkende teksten en oprechte muzikale expressie. Robert Jon voegt hieraan toe dat het nummer de luisteraar echt laat voelen wat liefde inhoudt, iets wat we allemaal wel kunnen gebruiken.

De release van “Give Love” volgt op het succes van hun introspectieve ballade “Worried Mind” en markeert een voortzetting van de constante stroom nieuwe muziek die mogelijk wordt gemaakt door Journeyman Records. Terwijl Robert Jon & The Wreck zich voorbereiden op hun uitgebreide tournee van 2024, blijven ze met hun evoluerende geluid en dynamische liveoptredens wereldwijd publiek boeien, variërend van intieme zalen tot grote internationale festivals. Met elk nieuw nummer, inclusief het aankomende album Red Moon Rising, bevestigt Journeyman Records zijn toewijding aan het ondersteunen van uitzonderlijk talent en zorgt ervoor dat de kracht van de muziek van Robert Jon & The Wreck om mensen te verbinden en te inspireren ononderbroken blijft.

Tickets voor het concert van Robert Jon & The Wreck op zondag 17 november vind je hier!

Meer nieuws

Meer nieuws