I LOVE MY EARS!

30.05.24

Bij poppodium Bolwerk streven we ernaar geweldige live-optredens te bieden en je een comfortabele ervaring te bezorgen tijdens elke show. We houden ons strikt aan de wettelijke geluidsnormen, maar soms kan het behoorlijk luid worden, vooral als een band volledig losgaat of als je dicht bij de speakers staat.

Maar maak je geen zorgen, we hebben een oplossing om je gehoor te beschermen. Achter de bar kun je een muntje halen voor slechts 3 euro. Met dit muntje kun je vervolgens jouw eigen setje oordopjes scoren bij de automaat bij de posterwand in de entree.

Met onze I Love My Ears-oordopjes kun je ongestoord van de muziek genieten, wetende dat je gehoor beschermd is. Dus voordat je je volledig laat meeslepen door de muziek, denk aan je toekomstige luisterplezier. Haal een setje oordopjes, bescherm je gehoor en geniet nog vele jaren van de muziek bij poppodium Bolwerk. We willen niet alleen dat je vanavond plezier hebt, maar ook dat je in de toekomst nog steeds kunt genieten van geweldige muziekervaringen.

Meer nieuws

Meer nieuws