Danny Giles support Laurence Jones

05.06.24

Danny komt uit een familie van muzikanten; muziek zit in zijn DNA. Op 7-jarige leeftijd ontdekte hij zijn passie voor de gitaar. Al op 13-jarige leeftijd stond hij op het podium met de band van zijn vader en nam een jaar later zijn eerste plaat op.

Op 14-jarige leeftijd werd Danny toegelaten tot de Academy of Contemporary Music als de jongste student ooit. Dit markeerde het begin van zijn veelbelovende carrière. Tijdens zijn jeugd speelde Danny talloze shows door heel het Verenigd Koninkrijk en deelde hij het podium met enkele grote namen in de muziekwereld.

In 2018 begon Danny te doceren aan het prestigieuze BIMM (British and Irish Institute of Modern Music). Zijn sessiewerk omvat opnames voor artiesten in diverse genres en commerciële projecten voor tv en reclame. Daarnaast is hij een vaste demonstrateur op evenementen zoals de London Guitar Show voor merken zoals Eich Amplification, LT Custom Guitars en Alchemy Pickups.

Met meerdere albums en internationale tours op zijn naam, blijft Danny Giles’ carrière groeien. Als gitarist en zanger van de Britse bluesrock powertrio ‘The Danny Giles Band’ brengt hij een krachtige mix van passie en authenticiteit naar elk podium.

In september zal Danny het concert van Laurence Jones op akoestische wijze openen!


Meer nieuws

Meer nieuws