Programma

VERS!

XXL voorspeelavond voor al het talent wat Kunstencentrum te bieden heeft
voorstelling
Op 9 februari is het weer tijd voor VERS!

Waar vorig jaar artiesten als Flemming en StukTV naar Sneek kwamen om te vlammen is het dit keer ‘ouderwets’ de beurt aan onze eigen talenten. We zetten daarmee op deze avond het Atrium even volop in de spotlight en geven onze cursisten de mogelijkheid om op één van de vele podia te spelen.

Met het thema ‘Iedereen een podium‘ willen we ervoor zorgen dat iedereen die iets met cultuur doet een podium kan betreden. Tijdens VERS! ontdek je al het verse atrium talent. Zo bouwen we in een aantal lokalen een podium, waar leerlingen kleinschalige optredens kunnen doen. Zo is het saxofoonlokaal opeens óók een podium en is het pianolokaal de plek waar je bij kaarslicht leerlingen hun eerste toon hoort spelen. In de Rockbunker is plaats voor al het drum en gitaar geweld, loop gewoon binnen en ontdek wat er gebeurt.

In Het Bolwerk is plaats voor de Atrium bands, in de theaterstudio kijk je naar korte theatervoorstellingen en in de danszaal kun je kijken naar korte dans solo’s.

Op het Atriumplein is ruimte voor de traditionele ‘onofficiële’ nieuwjaarsborrel en de Noorderkerk biedt ruimte aan orkesten. We geven cursisten, leerlingen, ouders en gasten een kijkje in onze keuken. Omdat óns VERS!, verser is dan ooit. En dat gaat verder dan muziek!

Het reserveren van tickets is niet nodig!

Wanneer: vrijdag 9 februari
Tijd: 18:50 uur, deuren openen om 18:30
Toegang is gratis!