Venice

Nieuw album & Theatertour 2024
muziek

"Venice, de bekroonde Amerikaanse band met hun legendarische 'West Coast' harmonieën, keert in maart en april 2024 terug naar Nederland voor een reeks krachtige en energieke concerten in de grote theaterzalen. Mis het niet wanneer ze hun publieksfavorieten én nieuwe songs van hun aankomende studioalbum ten gehore brengen tijdens deze onvergetelijke 'full electric' shows!"

Als gevolg van de zeer succesvolle Nederlandse Theatertour in 2022 en de wereldwijde release van een splinternieuw studio album, komt de Amerikaanse band VENICE tijdens hun aankomende Europese Tour door o.a. Scandinavië, Duitsland, België en Frankrijk, in de maanden maart en april van 2024, terug naar Nederland voor een dertiental concerten in de grote theaterzalen van Nederland.

De band bestaande uit twee sets broers, Michael en Mark Lennon & Kipp en Pat Lennon zijn geboren en getogen in Venice Beach, Californië en wereldwijd geroemd om hun “West Coast” harmonies. David Crosby noemt hen dat ook niet voor niets “the best vocal group in the country”. De Lennons beschouwen Nederland als hun ‘home away from home’ met als resultaat o.a. een gouden album en een Edison voor Beste Internationale Artiest.

De band verwierf door de jaren heen een zeer grote en trouwe aanhang op basis van zowel hun intieme, akoestische optredens als bij hun ‘full band’ elektrische shows. Van rocksongs als ‘Think Again” tot de oprechte ballad “The Family Tree”, songs welke inmiddels zijn uitgegroeid tot ware klassiekers en jaarlijks zijn terug te vinden in de hoogste regionen van onze Radio 2 Top 2000.

(Prijs is zonder consumptie).