Programma

Status Quotes

Whatever You Want - Youtube Tour
rock
De mannen van Status Quotes zijn stuk voor stuk opgegroeid met de muziek van Status Quo en dat hoor je! Met veel respect voor de sound en feel van het origineel worden Quo-krakers voor het voetlicht gebracht.

Status Quotes komt zo dicht in de buurt van het originele Quo-geluid dat oprichter en bassist van Status Quo Alan Lancaster zei:

“They sound just like the original, It’s good to hear those songs performed so well”.

In 2022 tourde de Nederlandse Tributeband al succesvol in het clubcircuit met hun “60 years of Quo” , toen naar aanleiding van het 60 jarig bestaan van Status Quo. Deze bejubelde en positief ontvangen clubtour smaakt naar meer en dus komt er nu een vervolg onder de naam “Whatever You Want, The YouTube Tour”.

Tijdens de Whatever You Want YouTube Tour worden de vaakst gestreamde/bekeken nummers van de band gespeeld. In feite bepaalt het publiek dus de setlist.

Quo klassiekers als Roll Over Lay Down, Down Down, Whatever You Want, Rocking All Over The World en What You’re Proposin’ zullen daar ongetwijfeld op voorkomen, maar natuurlijk ook de nodige “Die-Hard-Fan-Favorieten”, zoals bv. 4500 Times.