Programma

Slapshot

+ Get Some! + Cold Grip
hardcore
Vanaf de eerste tot de laatste toon volop gas d'r op, niet zeuren maar spelen en beuken!

Sneekweek is niet compleet zonder de levende hardcore legendes van Slapshot.

Al sinds 1985 is de Amerikaanse band Slapshot een van de vaandeldragers van de Boston hardcore en heeft de band met platen als ‘Old Tyme Hardcore’, ‘16 Valve Hate’ en ‘Sudden Death Overtime’ regelrechte klassiekers op zijn naam staan.

De band rondom de charismatische frontman Jack “Choke” Kelly is beroemd en berucht vanwege zijn energieke live shows die in al die jaren nog niets aan opzwependheid hebben ingeboet.

Vanaf de eerste tot de laatste toon volop gas dr’op, niet zeuren maar spelen en beuken!

GET SOME!

Get Some brengt Freaky, Filthy en Frustrated deuntjes, en de Zuid-Hollandse groep noemde hun EP uit 2018 in overeenstemming met wat ze leveren. Hun verhaal begon in 2012 toen Jos, Sander en Sven de versterkers weer aanzetten en zich realiseerden dat ze moesten krabben. Na jaren tokkelen in bands als I-Reject en Brothers in Blood, kwam de crew bij elkaar voor een nieuw hardcore project: GET SOME.

Get Some toerde door heel Europa, van Griekenland tot het Verenigd Koninkrijk, deelde het podium met onder meer Slapshot, Fury Of Five, BillyBio en Merauder, en speelde op prominente festivals als Sound of Revolution. Hun no-bullshit-houding en compromisloze showmanship sloegen in als een stoomtrein, waardoor het publiek smeekte om meer.

COLD GRIP

De uitdagingen van het leven kunnen ontmoedigend zijn en iedereen ervaart hindernissen tijdens zijn reis. Hardcore is altijd een manier geweest voor Cold Grip om deze steeds veranderende reis het hoofd te bieden en dat is precies wat we proberen te doen: je laten weten dat we nooit alleen zijn, zelfs als het leven uit elkaar lijkt te vallen.