Programma

Reunite

Sneekweek Battle Edition
dance
za 03 augustus 2024 om 21:00
Poppodium Bolwerk , Deurverkoop: € 25,00
va € 22,00
tickets
Het is weer tijd voor Reunite Sneekweek!

Op zaterdag 3 augustus 2024 is de avond weer gevuld met Hardstyle en Hardcore!
En dit is niet zomaar een avond. De heren van Unite Events komen dit keer met een battle editie!

De avond wordt afgetrapt met de winnaar van de DJ- contest. Vervolgens zullen de dj’s met elkaar battlen dus verwacht bloed, zweet en tranen!

MC Omen:

De MC van de avond die het slagveld met kicks en screeches zal begeleiden!

Mass Effect vs. Brunox:

Dit wordt een battle tussen de residents! Beide zorgen voor een bak energie en dikke kicks! Laat je meevoeren op een reis door dikste Hardstyle terwijl ze hun muzikale vaardigheden laten zien in deze verwoestende strijd!

Athena vs. Desolate One:

Dit wordt een stevig potje battlen op hoog niveau. Ze gaan zorgen voor vuur en kicks met een BPM die je omver blaast! Als afsluiter van de avond gaan ze beide een tandje harder!

Art Frequency vs. Hooligunz:

Beide heren zijn gesettelde namen in Friesland. Met hun eigen sounds wordt dit een synergetische strijd tussen de grootste talenten uit het noorden! Deze battle wil je echt niet missen!

Rude Convict vs. Posyden:

Bereid je voor op de ultieme Hardstyle showdown van deze twee heren! Twee meesterlijke DJ’s zullen het podium betreden en hun skills laten zien in een epische battle die de adrenaline meteen laat stromen.

Nightcraft vs. Rogue Zero:

Het is tijd om de ruwe kracht van Hardstyle te ervaren als deze twee brute krachten tegenover elkaar staan! Bereid je voor op een allesverwoestende clash waarbij de pure energie van de muziek je meesleept in een ongekende ervaring.