Programma

Refresh Festival ft. BOEF + FASKE + ALL THA FOKK

Hét Jongerenfestival Van Súdwest
pop
REFRESH is hét jongerenevent van 2023 in Súdwest Friesland! Deze avond staan de beste artiesten voor je klaar om er een onvergetelijke avond van te maken!VERWACHTE EINDTIJD: 23:15 uur

Boef

Sofiane Boussaadia, beter bekend als Boef, is een Nederlandstalige rapper en vlogger met een Franse nationaliteit. Boef maakt in 2015 indruk met zijn Zonamo sessie. In februari 2016 verschijnt zijn debuut EP ‘Gewoon BOEF’. Boef houdt zich niet alleen bezig met zijn muziekcarrière. Zijn drukke leven legt hij vast door middel van zijn vlogs. Op YouTube bereikt hij binnen enkele maanden 350.000 abonnees, en de vlogs worden elk meer dan 600.000 keer bekeken. In maart 2017 komt Boefs debuutalbum ‘Slaaptekort’ uit, wat binnen twee maanden een platina status bereikt.

DJ All Tha Fokk

All Tha Fokk is een DJ die niet naar een feestje komt, maar het feestje brengt. Met zijn grote glimlach en passie voor muziek is hij niet te missen op het podium. Een bom vol energie die hij met veel plezier overbrengt op het publiek. Een Allround DJ, MC en Entertainer die zeker niet vies is van een feestje. Stil staan tijdens zijn optredens is geen optie! De stijl van All Tha Fokk is zowel energiek als sexy waarbij genres geen rol spelen. “Alles kan, alles mag” is zijn motto.

Faske

Faske is een muzikant die inspiratie haalt uit het paradoxe bestaan van een twintiger. Zijn eerste EP ‘Jij Belt Mij Alleen Wanneer Jij Dronken Bent’ is net uit. De teksten beschrijven de feestjes, opstapelende studieschuld en sporadische hartzeer. Deze thematiek gaat gepaard met een mix van traditionele instrumenten, orgels en poppy synths uit de jaren 80. Door de thematiek te vertalen naar popliedjes probeert hij op speelse wijze deze soms zwaarmoedige onderwerpen te relativeren en bespreekbaar te maken.

Let op: dit is een alcoholvrij feest. Kinderen onder de 12 dienen onder begeleiding van een volwassene te komen.