Programma

Philip Kroonenberg - Ode aan Jellie Brouwer

singer-songwriter
Philip Kroonenberg is al meer dan 40 jaar een van de toonaangevende Americana-muzikanten in Nederland en ook de man van wijlen Kunststof presentatrice Jellie Brouwer.

Jellie overleed op 18 juni 2023. Philip schreef in die tijd liedjes over wat ze meemaakten.

Het enige wat Philip Kroonenberg niet kan op zijn gitaar is covers spelen, hij schrijft zolang hij muziek maakt zijn eigen songs over alles wat hem beroert, van wereldse zaken tot familieleed of juist de liefde die hij voelt voor alles wat zijn hart sneller doet kloppen.

Zo nu en dan vinden onze concerten/shows plaats in Lewinski. De knusse zaal met een wereldse sfeer maakt Lewinski de ideale plek voor intieme en feestelijke concerten. Daarnaast is Lewinski een culinair podium, je kunt er dan ook voorafgaand aan het optreden terecht om een heerlijk hapje mee te eten.

Wil je mee eten? Dat kan! Stuur (het liefst minimaal een week van tevoren) een mailtje met je naam, het aantal personen en de voorstelling waarvoor je tickets hebt naar info@lewinski.nl. Eventuele dieetwensen/allergieën kun je ook via die weg doorgeven. De keuken is op concertdagen geopend tussen 18:00 en 19:30 en de prijs van een maaltijd bedraagt €18,75 p.p.