Programma

Phil Campbell & The Bastard Sons + Lucifer Star Machine

Dé Gitarist van Motörhead
rock
 Motörhead fans opgelet!

Phil Campbell, de voormalige gitarist van Motörhead, heeft zijn muzikale krachten met zijn zoons Todd, Dane en Tyle gebundeld in de Phil Campbell and the Bastard Sons De vocale leiding van de band wordt verzorgd door niemand minder dan Neil Starr.

De muziek van deze band is doordrenkt met kenmerkende gitaarriffs die zowel rauw als klassiek zijn, met een toegankelijke rock & roll sound. De nummers worden gekenmerkt door knapperige breaks en snelle, door biker-cultuur geïnspireerde refreinen. Met deze unieke mix van elementen kunnen we met zekerheid zeggen dat een optreden van Phil Campbell and the Bastard Sons de zaal ongetwijfeld op zijn kop zal zetten!

Lucifer Star Machine is Rock’n’Roll, beïnvloed door punk en Hard Rock. Hun energieke liveshows versterken hun reputatie als een echte in-your-face hardcore Rock ‘n’ Roll-act. Maar door de combinatie van deze moedwillige brutaliteit met hun gevoel voor oprechte en pakkende melodieën vallen ze echt op.

Het vijftal werd in 2002 opgericht in Londen, en heeft sindsdien verschillende keren getoerd door heel Europa en heeft het podium gedeeld met acts als Peter Pan Speedrock, Nashville Pussy en Dementerend Are Go.