Phil Bee

Come Together Tour
muziek
Phil Bee, The Voice (Senior) of Holland, brengt een eerbetoon aan Joe Cocker, 'The Voice of Sheffield', met zijn interpretatie van Cocker's bekende hits. Nummers als 'Unchain my heart', 'Many rivers to cross', 'The letter', 'n’Oubliez jamais', 'You are so beautiful', 'Feeling alright', en 'With a little help from my friends' worden uitgevoerd in dit muzikale programma.

In dit anderhalf uur durende eerbetoon laten Phil Bee en zijn 8-koppige band de karakteristieke sound van Joe Cocker herleven met emotie en vakmanschap. Vanaf 6 januari 2024 is op SBS6 te zien hoe de Phil Bee Cocker Band Nederland meeneemt op een muzikale reis in het TV-programma ‘The Tribute – Battle of the Bands’. Zonder de uitslag te onthullen, kunnen we nu al zeggen dat het de moeite waard zal zijn om te kijken.

Joe Cocker zal ongetwijfeld weer in de schijnwerpers staan in Nederland en daarbuiten dankzij de muziek die Phil Bee en zijn band brengen. Phil Bee, winnaar van ‘The Voice Senior’ (RTL 4) en bekend van ‘We Want More’ (SBS6), heeft samengewerkt met André Hazes Jr., deelgenomen aan theatershows van Johan Derksen en zijn talent getoond in samenwerking met Jan Akkerman. In 2022 werd hij bekroond met de ‘Dutch Blues Award – Best Album’ voor zijn CD-release ‘Live At Tivoli Vredenburg’.