Programma

Muziekfestival Friesland

T-brass, Rolling Home, Henk Huijsman (Sneker André Hazes), Klaas & Reina, Joep & Sandra
divers
Tijd om het dak eraf te blazen! We gaan namelijk weer een feestje bouwen. Na de succesvolle editie in 2022 vindt het Muziek Festival Friesland voor mensen met een beperking wederom plaats in het Bolwerk met een middag en avondeditie.

Voor T-Brass is het een uitdaging om het publiek op eigentijdse manier te entertainen en u een onvergetelijke tijd te laten beleven. Dit bereiken ze door de veelzijdigheid van de T-Brass leden te gebruiken. De nummers die zij ten gehore brengen worden ondersteund door een zanger(es), dansers, drama en theater. Hierdoor brengen zij een vermakelijk en soms humoristisch programma op het podium.

T-Brass is in haar bestaan vaak gevraagd om op te treden. Zo is de formatie het afgelopen jaren verscheidende keren in Sneek te zien geweest en speelden de leden van T-Brass, gekleed in blauw met zwart- ook in het buitenland. T-Brass is uitermate geschikt voor beurzen, open dagen, feesten, openingen, straatfestivals en soortgelijke activiteiten.

Met een geheel eigen look en sound weet T-Brass het publiek te pakken en te verrassen.

Folk koor Rolling Home uit Sneek is een enthousiaste groep zangers en muzikanten met in hun midden 2 (op handen gedragen) vrouwen. Het koor zingt 3-stemmig en wordt ondersteund door gitaristen, een accordeonist, een toetsenist / accordeonist en een fluitiste. Dit alles vormt een geweldig energiek en levendig geheel waardoor het voor het publiek vrijwel onmogelijk is om stil te blijven zitten.

Deze avond is bestemd voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking vanaf ± 16 jaar en hun ouders/begeleiders.