Programma

Mad Caddies + Slaughterhouse

Cocktail van Ska, Punk, Reggae & Pop
punk
vr 02 augustus 2024 om 21:00
Aanvang concert 21:30 | Poppodium Bolwerk , Deurverkoop: € 30,00
va € 27,00
tickets
De Mad Caddies, opgericht in 1995 in Santa Barbara, Californië, kwamen al snel naar voren als een unieke kracht in de muziekscene met hun oorspronkelijke naam "The Ivy League". 

Bekend om hun energieke mix van ska en punkrock, voegen ze unieke vleugjes reggae en jazz toe om een onderscheidend en pakkend geluid te creëren. Het debuutalbum van de band, ‘Quality Soft Core’, uitgebracht in 1997, markeerde het begin van een reeks succesvolle albums, waaronder fanfavorieten als ‘Duck and Cover’ en ‘Keep It Going’. Door de jaren heen zijn de Mad Caddies geëvolueerd, maar hun muziek blijft altijd levendig en boeiend. Beroemd om hun dynamische en feestelijke live-optredens, hebben ze wereldwijd een loyale schare fans verzameld. The Mad Caddies worden nog steeds gevierd in de ska- en punkmuziekkringen, bekend om hun unieke geluid en opwindende shows.

Slaughterhouse ontstond eind 2017 uit de South Bay van Los Angeles en ging van start met lokale en buitenlandse shows, en een EP die hun punk- en deathrockgeluid zou definiëren.

Ze zijn hun naam blijven opbouwen door energieke liveshows te spelen met nummers van hun debuut-LP, Fun Factory; uitgebracht als een split-release op Todd Congelliere van FYP’s label Recess Records en Water Under the Bridge Records. Podia hebben ze gedeeld met onder meer Pennywise, Social Distortion, Adolescents, Dead Kennedys en Alkaline Trio. In 2022 toerde ze met Bad Religion en speelden ze uitverkochte shows met Amyl & The Sniffers en Destroy Boys, zonder tekenen van vertraging. In 2023 begon Slaughterhouse het jaar met het ondersteunen van Joyce Manor in de Long Beach Arena, waarna hij in mei op pad ging voor een Amerikaanse tournee van een maand met Britse vrienden, Grade 2, en de tour afsloot met een Punk Rock Bowling clubshow met Alice Bag. In 2024 hebben ze al een westkusttour van twee weken achter de rug, en deze zomer staat hun eerste Europese tour gepland.

Met Meriel O’Connell op zang, Eddie Cairns op bas, Taylor Ramirez op gitaar en Nick Aguilar op drums heeft de band onlangs hun nieuwe single Poison uitgebracht, die te zien was op BBC1 Radio Rock Show, en momenteel werken ze aan nieuwe muziek.