Letz Zep

rock
vr 09 april 2021 21:00
Bolwerk Zaal | Deurprijs: € 19,00
Bestel
€ 16,00

“I walked in, I saw me”, aldus Led Zeppelin-zanger Robert Plant over zijn eerste kennismaking met Letz Zep. Zijn goedkeuring heeft de band dus.

Shows in meer dan vijftig landen en vier continenten tonen aan dat het met de goedkeuring van het publiek ook wel goed zit. Ja, Letz Zep is zo ongeveer de meeste bekende en meest succesvolle Led Zeppelin-tribute. Op deze zaterdag in april keert de band terug in Het Bolwerk. De gerenommeerde muzikanten van de band speelden samen met namen als Ozzy Osbourne, Saxon en Uriah Heep.

Het repertoire van Letz Zep bestrijkt de hele carrière van Led Zeppelin. Van de bezwerende melodie van ‘Kashmir’ tot rockers als ‘Whola Lotta Love’ en ‘Immigrant Song’ en van de akoestische folk van ‘Going To California’ tot aan ‘Stairway To Haven’: een concert van Letz Zep is een (her)beleving van magische rockmuziek zoals die maar weinig is gemaakt!

LET OP: Dit evenement is verplaatst naar 9 april 2021. Gekochte kaarten voor 25 april en 28 november 2020 blijven geldig voor deze nieuwe datum.