Kamchatka

+ Rockford + Hackberry
rock
Ze behoren tot de top van het jamrock!
Let op! Deze show is geannuleerd.

Kamchatka

Kamchatka is een Zweeds powertrio dat sterk beïnvloed is door bluesrockbands uit de late jaren 60 en vroege jaren 70. Hun muziek kan het beste worden omschreven als een combinatie van bluesrock, stonerrock en psychedelische rock. De band staat erom bekend tijdens live shows de ruimte te nemen om te improviseren. Dit maakt dat elke liveshow weer anders is.

Rockford

Rockford is alles wat een rockband zou moeten zijn. Geïnspireerd door de Seattle grunge legendes Soundgarden, Pearl Jam en Alice In Chains speelt deze 3 mans formatie uit het regenachtige en dampige gat Klundert in Nederland heavy, grinding, slow-riffing detuned stoner rock die zo pop klinkt als The Beatles. Eén keer luisteren naar de nummers en stiekem betrap je jezelf erop dat je de teksten de hele dag loopt te zingen.

Hackberry

Hackberry is een 5-koppige instrumentale band uit de Nederlandse stad Groningen, tot leven gewekt in 2015. Ze spelen een mix van progressieve rock, stoner, metal, grunge en psychedelica en staan bekend om hun vreemde maatsoorten, tempowisselingen en dynamiek.