Programma

Gruppo Sportivo - "Lets Age On Stage" tour

Lets Age On Stage Tour
pop
Met als slogan Let’s Age On Stage verwelkomen we Gruppo Sportivo.

De van oorsprong Haagse band, bekend van popklassiekers als Hey Girl, Beep Beep Love, Tokyo, Rock ’n Roll en Disco Really Made It, treedt sinds een aantal jaren weer met veel succes op. De bezetting bestaat nog altijd uit frontman en songwriter Hans Vandenburg (zang/gitaar) en Max Mollinger (drums). Ook zijn de blikvangers Lies Schilp & Inge Bonthond (beiden zang) als de Bombitas van de partij. Tim Barning (bas) maakt sinds het album Great het gezelschap compleet. Met deze plaat maakte de band in 2018 een bejubelde comeback. “Gruppo’s beste sinds Back to ‘78”, schreef muziekmagazine OOR.

Gruppo Sportivo gaat deze dag een aantal tracks van een nieuw te verschijnen album spelen. De single P.S. I Love You is hiervan het eerste wapenfeit. Verder komen vanzelfsprekend de nodige hits aan bod. Zo ook andere favorieten van het publiek en/of de band zelf.

Vóór het Gruppo Sportivo-concert vindt in het Atrium een bas- en gitaardag plaats, met workshops, Q&A’s, een gitaarmarkt en nog veel meer activiteiten. Deze dag is speciaal bedoeld voor bas- en gitaristen. Kom dus langs!

Aanmelden voor een workshop? Dat kan via de volgende link: klik hier!