Programma

Elegy + Picture + Bildtstar

Dutch Power Metal
hardrock
za 01 juni 2024 om 20:00 Deuren open om 20:00
Aanvang concert 20:30 | Poppodium Bolwerk , Deurverkoop: € 21,00
va € 18,00
tickets
Metalheads opgelet!

Elegy viert, na bijna 25 jaar in de muziekwereld, de langverwachte release van hun complete collectie van 8 albums op unieke picture disc-vinyls. Deze viering wordt nog specialer met de aankomende ‘THE REUNION’-tour die in 2023 van start gaat en wereldwijd fans zal betoveren.

Elegy heeft een aanzienlijke carrière achter de rug, met meer dan 250.000 verkochte albums in 60 landen over de hele wereld. De diepgaande betekenis achter de bandnaam ‘Elegy’ vormt de stevige basis van hun muzikale reis.

“Picture, de oudste metalband van Nederland, kondigt vol enthousiasme aan dat ze na de periode van beperkingen door de pandemie weer volop aan de slag gaan, en ditmaal met hun goede vriend Peter Strykes als nieuwe zanger. Peter heeft eerder laten zien een perfecte match te zijn voor de band toen hij hen tijdelijk bijstond tijdens een optreden in Portugal.

Met Picture’s hereniging met Peter en de opwindende viering van Elegy, staan muziekliefhebbers een periode van opwindende muziek en gedenkwaardige momenten te wachten.”

Bildtstar

Het klinkt misschien als een zak aardappels in de oren. SNEL, RAUW EN HARD dat is waar deze vijf jongens om bekend staan.
Van Friesland tot Roemenië worden er optredens gepind, de jongens timmeren aardig door.
Met rijke invloeden van hardrock, blues en 80’s metal, vormen zij originele nummers waar de luisteraar niet aan hoeft te wennen.