Church of Cash

country
za 27 november 2021 21:00
Bolwerk Zaal | Deurprijs: € 18,00
Bestel
€ 15,00

Een fantastisch eerbetoon aan het gehele oeuvre van Cash en de ziel van de Amerikaanse country en rockablilly.

I Walk The Line, Ring Of Fire, Folsom Prison Blues; Church of Cash speelt de nummers van Johnny Cash met stijl en energie en is loyaal aan de boodschap die ze uitdragen.

Church of Cash wil het muzikale erfgoed van de in 2003 overleden 'Man in Black' graag levend houden. En dat lukt de mannen uitstekend! De band komt bijzonder dicht bij Cash. Dat werd tijdens hun fantastische Bolwerk-show in maart vorig jaar wel duidelijk. Nu kunnen we het in Theater Sneek nog eens meemaken. Volgens kenners hebben we zelfs te maken met de allerbeste Cash-tribute ter wereld! Wij sluiten ons daar graag bij aan.

De band werd in 2010 opgericht in Honolulu op Hawaii. Niet de eerste plaats die je associeert met de koning van de country. Maar vergis je niet! De donkere baritonstem van zanger Jay Ernest brengt je bij de eerste zin meteen naar de prairie. Akoestische gitaar, mondharmonica en de rest van de band erbij en deze avond voelt als een liveconcert van Cash in optima forma met zijn The Tennessee Three!

Met een catalogus van bijna 150 nummers kun je vrijwel alles verwachten. Van Cash zijn eerste succes Hey Porter tot krakers als A Boy Named Sue en A Thing Called Love en het breekbare Hurt, de laatste hit die Cash scoorde voor zijn overlijden.

Dit concert is verplaatst van 22 november 2020 in Theater Sneek naar 27 november 2021 in de Bolwerk zaal. Tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum.