Programma

ABBA Gold Europe - Christmas special + DJ René CD

For Dancing Queens & Kings
pop
ABBA heeft alles wat een band zich wensen kan: fantastische liedjes, geweldige muzikanten en dito show, plus twee mooie dames met gouden strotten!

Logisch dat ABBA populairder is dan ooit, meer dan dertig jaar nadat de formatie op het wereldtoneel is verschenen. En het is niet voor niets dat zo veel muzikanten het repertoire van de band hebben gespeeld. ABBA is een masterclass in popmuziek. Niet veel zangeressen halen de hoge en lage tonen die Agnetha en Frida wisten te bereiken. En zeker niet met de souplesse en kwaliteit die zij hadden en die ook hun muziek bezat. Het was indertijd baanbrekende muziek en een sound die nog steeds volop gekopieerd en ‘geleend’ wordt in hedendaagse popliedjes.

ABBA Gold is een hommage aan de muziek van ABBA in zijn originele vorm: twee vrouwen, fantastische liedjes en een rock-‘n-rollband die niet te versmaden is. De bandleden zaten eerder in de cast van Mamma Mia op West End in Londen. Voor de Christmas show zullen diverse kerstliedjes worden toegevoegd aan het bekende ABBA-repertoire, zoals ‘Merry Christmas’ en natuurlijk de afsluiter ‘Happy New Year!’.