Znidzer Festival met

Traumahelikopter + Bongloard + Historian
rock
za 29 april 2023 20:00
Bolwerk Zaal | Deurprijs: € 17,50
Bestel
€ 15,00

ZNIDZER is Zinderend en laat je happen naar lucht!

Een origineel geluid van jonge energieke bands is wat ZNIDZER is. Enigszins tegendraads maar oh zo lekker omdat het schuurt en knettert. Bands die met echtheid en niet aflatende enthousiasme de avond door razen. DJ72 doet zijn ding met plaatjes. Geen gedoe, gewoon gaan. Oor jou, voor jullie, voor vaker, voor de ZNIDZER. Speciaal voor deze avond komt Stadsbrouwerij Sneek langs met speciale biertjes. En mocht je honger hebben stap dan langs bij de overheerlijke tosti’s van de Tosti Kip Caravan.
 

Traumahelikopter

Traumahelikopter blijft wat dit betreft standvastig in zijn essentie. Het eigenzinnige trio uit Groningen Noord leunt al meer dan tien jaar op een van de meest pure fundamenten van een band: vriendschap. Zanger/gitarist Mark van der Ploeg, gitarist Daan van Dalen en drummer Roel van Berloo schrijven liedjes die spreken tot de herrieschopper vooraan in de pit, maar evengoed tot de introverte zwever achterin de zaal.
 

Bongloard

Fuzz gitaren, felle bass riffs en beukende drums, het in Utrecht geboren Bongloard is hier om even flink de boel te verbouwen. Met hun harde garage rock is hier nog niet de helft over gezegd. Geïnspireerd door Thee oh Sees en Ty Segall gaan Jannes van Kaam (FFOOSS), Ties Bogers (Ex-Palmsy) en Jan van Asch (Speak Easy) menig venue met de grond gelijk maken.
 

Historian

Historian is een rockband met een ware liefde voor het verleden. Sharply dressed en met een vintage feel voegt Historian de pioniersmuziek van Led Zeppelin samen met de drijvende kracht van Jack White. De vierkoppige band maakt goed gebruik van de gestackte overdrives en een road-worn Hammondorgel om je omver te blazen met tijdloze muziek.