Voltage

+ Outside Revelation
rock
vr 18 december 2020 21:00
Bolwerk Zaal | Deurprijs: € 18,00
Bestel
€ 15,00

Bluesrock. Southern rock. Americana. Voltage!

Deze show is verplaatst van 30 mei 2020. Gekochte kaarten blijven geldig voor deze nieuwe datum.

Op 1 mei 2020 brengen de mannen van Voltage hun nieuwe album ‘It’s About Time’ uit en twee dagen later verwelkomen we de band in Het Bolwerk! Bandleider Dave Vermeulen vond het tijd om terug te gaan naar de basis: met zijn vieren in één ruimte live muziek opnemen. Zo werd ‘It’s About Time’ een authentieke, pure plaat, waarvan de nummers als hoofdstukken van een boek zijn.

Dave Vermeulen begon Voltage in 2011. Zijn grote doorbraak beleefde hij in 2015/2016, toen hij tweede werd bij The Voice Of Holland. Hij koos er bewust voor om vol voor Voltage te blijven gaan, wat in een groot aantal optredens in clubs en festivals resulteerde. In 2020 gaat Voltage op volle kracht verder. Strak als Status Quo en AC/DC en met de bezieling van ZZ Top en Blackberry Smoke; Voltage is een ‘good old fashioned’ rockband!

Outside Revelation

Support Outside Revelation speelt heavy groove rock. Vooruitstrevend, maar met een seventies feel. Op 20 april brengt de band een nieuwe single uit, die op 1 mei zal worden opgevolgd door de eerste EP van de band. Vleugjes The Damn Truth, Rival Sons en Blackberry Smoke? Oordeel zelf!