Voltage

+ Outside Revelation
rock
zo 09 mei 2021 15:00
Bolwerk Zaal | Deurprijs: € 18,00
Bestel
€ 15,00

Bluesrock. Southern rock. Americana. Voltage!

In 2020 brachten de mannen van Voltage hun nieuwe album ‘It’s About Time’ uit en omdat ze toen niet konden komen, brengen ze nu het album alsnog ten gehore bij ons! Bandleider Dave Vermeulen vond het tijd om terug te gaan naar de basis: met zijn vieren in één ruimte live muziek opnemen. Zo werd ‘It’s About Time’ een authentieke, pure plaat, waarvan de nummers als hoofdstukken van een boek zijn.

Dave Vermeulen begon Voltage in 2011. Zijn grote doorbraak beleefde hij in 2015/2016, toen hij tweede werd bij The Voice Of Holland. Hij koos er bewust voor om vol voor Voltage te blijven gaan, wat in een groot aantal optredens in clubs en festivals resulteerde. In 2020 gaat Voltage op volle kracht verder. Strak als Status Quo en AC/DC en met de bezieling van ZZ Top en Blackberry Smoke; Voltage is een ‘good old fashioned’ rockband!

Outside Revelation

Support Outside Revelation speelt heavy groove rock. Vooruitstrevend, maar met een seventies feel. Afgelopen jaar bracht de band een nieuwe single uit, die werd opgevolgd door hun eerste EP. Vleugjes The Damn Truth, Rival Sons en Blackberry Smoke? Oordeel zelf!

Dit concert is verplaatst van 20 december 2020. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum.