Tangarine

folk, pop
za 26 september 2020 19:30
Bolwerk Zaal | Deurprijs: € 20,00
Bestel
€ 17,00

De mannen van Tangarine zijn bekende koppen, letterlijk en figuurlijk. De eeneiige tweelingbroers Sander en Arnout Brinks zijn niet uit elkaar te houden en dat geldt ook voor hun zangstemmen.

De muziekgeschiedenis heeft uitgewezen dat broers en zussen prachtige vocale harmonieën kunnen voortbrengen. Luister maar eens naar legendarische duo’s uit de folk- en pophistorie, zoals de BeeGees en The Everly Brothers.

In 2013 wordt Tangarine huisband van De Wereld Draait Door. Vanaf dat moment wordt de band rond de broers een landelijk fenomeen. Hun carrière raakt in een stroomversnelling en de zalen verkopen veelvuldig uit. Verder springt hun artistieke samenwerking met de Amerikaanse band Calexico in het oog, met wie zij in meerdere en mindere mate hun laatste twee platen opnamen in Tucson, Arizona. Trots zijn wij om de heren op deze avond in huis te hebben!

Let op: in verband met de coronamaatregelen zijn er voor dit concert slechts 50 tickets beschikbaar. Uiteraard houden we ons aan de door de VNPF opgestelde richtlijnen.