Status Quotes

rock
za 12 november 2022 21:00
Bolwerk Zaal | Deurprijs: € 17,50
Bestel
€ 15,00

De mannen van Status Quotes zorgen voor een rock & roll feest van de eerste orde. Opzwepende "12-bar-boogie" en pakkende songs worden op solide wijze en met veel energie, passie en overtuiging gespeeld. Zie daar maar eens stil bij te blijven staan!

De bandleden zijn stuk voor stuk opgegroeid met de muziek van Status Quo en dat hoor je! Met veel respect voor de sound en feel van het origineel, worden Quo-krakers voor het voetlicht gebracht. Er worden nummers gespeeld uit de Greatest Hits collectie zoals Down Down, Roll Over Lay Down, Hold you Back, Whatever You Want en What You're Proposing, en zeker ook albumtracks voor de echte hardcore Quo-fans.

Sinds de eerste optredens in 2015 is het hard gegaan met Status Quotes. Hoogtepunt tot nu toe is het optreden in het Engelse Minehead op de Quo Convention voor zo’n 1000 uitzinnige fans. Na afloop mocht de band de complimenten in ontvangst nemen van niemand minder dan Alan Lancaster en John Coghlan, de originele bassist en drummer en beiden oprichters van Status Quo.