St. Tropez

popconcert
vr 16 november 2018 21:00 -01:00
Bolwerk Concertzaal
Bestel
€ 7,00

De mannen van Go Back To The Zoo zijn een aantal jaren geleden verder gegaan als St. Tropez en komen langs met hun grungy "Yacht Punk".

De mannen van Go Back To The Zoo gooiden het in 2016 over een heel andere boeg. De band werd opgedoekt en het viertal ging verder onder een nieuwe naam: St. Tropez.

Deze gedaantewisseling ging gepaard met de nodige geheimzinnigheid. Enige tijd was het onduidelijk wie er nou precies achter St. Tropez zat. En nog steeds lijken de heren het lekker vaag te willen houden, met onder meer een zeer minimalistische website.

De nieuwe start is niet onopgemerkt gebleven. Het gerenommeerde Britse muziekplatform (en voormalig tijdschrift) NME pikte St. Tropez al gauw op. Niet zo vreemd ook. Want hun catchy garagepunkrock, oe-lala, daar lusten die Britten wel pap van.Met de nieuwe band ging ook het oude GBTTZ-repertoire het raam uit. Nu wordt er aan de Amsterdamse grachten louter nog ‘yacht punk’ gemaakt, aldus frontman Lars Kroon (wiens ouders in Sneek wonen) en zijn kornuiten.

Meer weten over St. Tropez? Hier vind je de nodige antwoorden.De afgelopen twee jaar verschenen er twee fijne albums en een EP. St. Tropez heeft ook in binnen- en buitenland inmiddels ruimschoots bewezen voor een spetterende show te kunnen zorgen. Niet te missen dus voor liefhebbers van Ty Segall, Fidlar, Mikal Cronin en meer van dat soort ‘melodieuze herrie’!