Spinvis

Oog in oog
pop

Oog in oog, een liedjesvoorstelling van Spinvis en Saartje Van Camp 

De wereld houdt zijn adem in. Maar hoe lang kun je je adem inhouden?
Na maanden ademen Spinvis en Saartje Van Camp uit. En dat uitademen doen ze met de voorstelling OOG IN OOG.

Twee reizigers kijken uit het raam, oog in oog met een steeds veranderend landschap. Maar wat verandert er? De reiziger of het landschap?
En waar bevinden ze zich eigenlijk?

Een muziekvoorstelling, eindelijk weer oog in oog met echt publiek, gespeeld op een waaier van instrumenten, tot de rand gevuld met liedjes uit alle periodes uit het oeuvre van Spinvis.

Welkom terug!

www.spinvis.nl

IIn vijftien jaar is Spinvis uitgegroeid tot een van de meeste eigenzinnige en veelzijdige artiesten van vaderlandse bodem. Het succesvolle debuutalbum uit 2002 was al van hoog niveau. Dat de kwaliteit constant is, blijkt uit platen als Dagen Van Gras, Dagen Van Stro (2005), Tot Ziens, Justine Keller (2011) en Trein Vuur Dagaraad (2017). De sound van Spinvis in niet in woorden te vangen, of het moet de omschrijving ‘typisch Spinvis’ zijn.

Let op: in verband met de coronamaatregelen zijn er per show slechts 55 tickets beschikbaar. Uiteraard houden we ons aan de door VNPF opgestelde richtlijnen.

***

Op verzoek van Into The Great Wide Open trok Spinvis naar Vlieland. Zie hieronder een impressie gemaakt (ook te zien via NPO Start).