Snake Ranch met The Spunyboys

+ The Black Ravens + DJ Thunder Bee
rock-n-roll
vr 27 mei 2022 21:00
Bolwerk Zaal | Deurprijs: € 12,50
Bestel
€ 10,00

Gooi je haar maar in de vetkuif – of haal je pettycoat maar uit de kast – want Snake Ranch is terug! Met The Spunyboys als hoofdact en The Black Ravens en DJ Thunder Bee in het voorprogramma garanderen we je een avond waarbij je niets liever wil dan tot diep in de nacht swingen. 
 

Op het programma staat de Franse band The Spunyboys, zij zullen je met hun uitstraling en muziek onmiddellijk doen terugdenken aan de gloriejaren van de succesvolle formatie The Stray Cats. Het rockabilly trio speelt op traditionele bezetting klassiekers uit de fifties waarbij liedjes van artiesten als Carl Perkins, Eddie Cochran, Johnny Burnette, Gene Vincent en Buddy Holly. En voegt daar hun eigen sausje aan toe, geroerd van de muziek van teddyboy legendes en Neo Rockabilly zoals Crazy Cavan, The Stray Cats en Matchbox. 

Het voorprogramma wordt verzorgd door The Black Ravens en DJ Thunder Bee. The Black Ravens is een enthousiaste rockabilly band uit Groningen. Met twee broers op de gitaar en contrabas en een swingende drummer verzorgen zij het geluid van vroeger, maar dan gecombineerd met de jeugdigheid van nu. DJ Thunder Bee draait plaatjes waarbij strollers, jivers en boppers uit de jaren vijftig voorbijkomen. 

Snake Ranch vindt plaats tijdens Kleintje Sneekweek.