Ruben Block (frontman Triggerfinger)

+ Jimmy Diamond
rock

Ruben Block, het beest van Triggerfinger, is los! 

Ruben Block

Sinds 1998 schreef Ruben als frontman van de rockband Triggerfinger, het grootste deel van de albums van de band en was hij als leadzanger en gitarist. Met donkere, zware en ietwat rootsy rock weet Triggerfinger een indrukwekkend stuk internationaal territorium te veroveren en verandert de band in virtuele rocksterren in België en Nederland.

Bij het opnemen van Triggerfinger’s vijfde album “Colossus” in L.A. met Mitchell Froom, klikten het meteen tussen Block en Froom en begonnen ze te praten over iets dat Block al een tijdje in gedachten had. Interesse van Froom was alles wat Block nodig had. Van de eerste gesprekken van een Ruben Block soloproject in 2017, tot talrijke reizen naar L.A. tussen het touren door, produceerde en traden Block en Froom later op met “Lights”. Door als duo te werken, kwamen ze uit hun comfortzone met het maken van een band en rockalbum, en dat is zeker gelukt!

Jimmy Diamond

Jimmy Diamond bracht zijn debuut EP ‘Common Sense’ uit; het eerste deel van een tweedelige release. Jimmy Diamond is vers geland in de indie-rock scene, de Overijsselse band is begin 2020 begonnen met schrijven van hun indie roots rock. De songs zijn gevoed door frustratie in communicatie, onbegrip en verlangen naar verandering.