Reunite Winter Edition

Rejecta + Imperatorz + D-Attack & more
dance, electro, hardstyle

Verwacht een dikke pot hardstyle tijdens deze speciale Reunite winter edition!

Tijdschema:
21:00 Freaco en Tonass
21:45 Brunox vs Cypher
22:30 Stematic vs. Mass Effect
23:15 D-Attack
00:15 Rejecta
01:15 Imperatorz 
02:00 DJ Athena

Reunite Festival Heerenveen en NF Events Sneek, o.a bekend van Noizefreaks, bundelen hun krachten en gaan voortaan verder onder de naam Reunite Festival! Om direct met de deur in huis te vallen, komen ze met het eerste indoor Reunite event, het eerste feest van het jaar en de dikste line-up ooit op Reunite.

Rejecta

Na jarenlang naar harde dansmuziek te hebben geluisterd en talloze evenementen te hebben bezocht, begon Wesley’s liefde voor de muziek exponen tieel te groeien. Eén ding wist hij zeker: hij wilde zijn eigen soort hardstyle muziek maken. Na 4 jaar in stilte aan zijn producties gewerkt te hebben, kwam hij in contact met de jongens van Roughstate, die wisten dat ze dit niet voorbij konden laten gaan. Frequencerz ondersteunde twee van Wesley’s tracks (Followed & Deserve To Die) tijdens hun Qlimax 2017-optreden en vanaf dat moment was Rejecta geboren. Kort na Qlimax onthulde Rejecta zijn identiteit voor een groot aantal online fans, die hunkerden naar de artiest achter de Qlimax-tracks. Kort daarna werd ‘Followed’ de eerste Rejecta-release op Roughstate. Rejecta gooide een bom in de scene en ‘Followed’ werd nummer 3 in de Hardstyle.com-hitlijsten. Ook wist hij op Spotify de nummer 1 plek in de Virale Top 50 van Nederland te bemachtigen. Zijn allereerste boeking was tijdens X-Qlusive Frequencerz in AFAS Live, waar hij optrad voor een volgepakt podium. Met veel spannende boekingen op komst, ziet de toekomst van Rejecta er veelbelovend uit.

Imperatorz

Deze energieke en toegewijde krachtpatser, die onder de naam Kevin door het gewone leven gaat, begon zijn reis in 2010 door talloze feesten te bezoeken en de artiesten in de scene te volgen in hun opkomst. Na jaren hard werken en plannen was het dan eindelijk zover: In oktober 2016 ging Imperatorz’ eerste track in première in de machtige Jaarbeurs in Utrecht, één van de grootste indoor-locaties van Nederland. Na grote resonantie van het eerste nummer, begon Imperatorz muziek uit te brengen op Nederlandse labels als “X-Raw Records”, “Gearbox Digital” en het prestigieuze “Dirty Workz”. Imperatorz-sets staan voor 110% energie – van track-keuze tot artiest!

D-Attack

D-Attack, beter bekend als Sybren, ontwikkelde een interesse voor Hardstyle en zette al op jonge leeftijd zijn eerste stappen in de scene. Vanaf het begin was hij geboeid door het geluid en zijn visie was duidelijk: droom groot en verover de wereld van Hardstyle!

Stematic
Mass Effect
Brunox, Cypher
DJ Athena
Freaco & Tonass
MC Triggah