Purpendicular feat. Ian Paice

rock
zo 11 december 2022 15:00
Bolwerk Zaal | Deurprijs: € 28,00
Bestel
€ 25,00

Ian Paice, de legendarische drummer van Deep Purple en het enige overgebleven lid uit de beginperiode, komt naar Sneek! Hij treedt op met Purpendicular, volgens velen de allerbeste tribute-act.

Vanwege problemen met de vlucht van de band, begint het concert om 17:00 uur!

Purpendicular is ‘the next best thing’ als Deep Purple niet in de buurt is. Ze zijn zelfs de enige tribute-act die heeft gespeeld met alle leden van de beroemde Britse hardrockgroep. De band voegt daar een nieuwe episode aan toe met een reeks concerten samen met niemand minder dan Ian Paice.

Paice is op tournee om zijn Best-Of-Classic-Deep Purple-Show op het podium te brengen. Zo zullen klassiekers als ‘Child in time’, ‘Black Night’, 'Woman from Tokyo', 'Hush' en ‘Smoke on the Water’ zeker voorbij komen!

En wie beter kun je dan bij je hebben dan Purpendicular? Met eindeloze aanbevelingen van Deep Purple-fans, muziekbladen, promoters en de Deep Purple-leden hebben we te maken met een van de allerbeste en meest geboekte Deep Purple-tributebands ter wereld. Zo niet de nummer één. Met de zorgvuldig gekozen, internationale samenstelling van professionele muzikanten benadert Purpendicular het geluid van een van de meest innovatieve en succesvolste rockbands uit de jaren zeventig.

Purpendicular trad ook op met onder anderen Pink Floyd, Ozzy Osbourne, Toto, Gary Moore, Black Sabbath en Level 42.