MocroManiac a.k.a. ManiBaby

hiphop
vr 26 oktober 2018 20:00 -01:00
Bolwerk Zaal
Bestel
€ 10,00

LET OP: Voorverkoop € 10,00, aan de deur € 12,50!

'Maniac 4 President’, zo schreeuwt zijn Facebookpagina. Deze rijzende ster binnen de Nederlandse hiphopscene neemt geen blad voor de mond, zo blijkt wel uit tracks als ‘Maniac’. 

​Met HydroBoyz gooide hij een paar jaar geleden al hoge ogen met de hit ‘Hindabuilding’ en nu timmert hij hard aan de weg als solist. In juli 2018 kwam zijn debuutalbum uit. De titel? ‘Maniac’! Het mag duidelijk zijn: ManiBaby is hier en dat zullen we weten!

Braz
Braz is een ras‐entertainer die je door middel van zijn raps op komische en eigenzinnige manier meeneemt op een reis door zijn persoonlijke wereld. Hierin wisselen knallende anthems en rakende introspectieve tracks zich met elkaar af, iets wat je sterk terug hoort op zijn  debuutalbum ‘Brazpark’. Met het album kan hij eindelijk laten zien wie hij is, een veelzijdige artiest die je niet mag missen!    

In 2009 kwam de uit Bergen op Zoom afkomstige rapper met zijn eerste online-tape die  opgevangen werd door de Eindhovense hiphopscene.  In 2012 releasede hij het album “De Reportage van een Zonderling” om vervolgens na een korte rustperiode aan te sluiten bij zijn teamgenoten Fresku en Teemong.        

Ook kun je Braz kennen als de chauffeur van de webserie: KPN Pick-up Sessies. Hierbij haalt hij rappers op met een pick­‐uptruck om een rapsessie te doen. Komisch, rakend en ongecensureerd zijn de beste woorden om hem te omschrijven. Een veelzijdige artiest die je niet mag missen.

Verder zijn DJ Yung R3bel en Team Wolf van de partij.