Mgła

+ Mord'A'Stigmata + Martwa Aura
metal
vr 19 maart 2021 19:00
Bolwerk Zaal | Deurprijs: € 23,00
Bestel
€ 20,00

De Poolse weersomstandigheden kunnen extreem zijn. Vooral de mist is onverbiddelijk. En laat dat nou juist de weersverwachting voor 24 oktober zijn. Want de black metal van Mgła is koud, krasserig en meeslepend.

De band is in het thuisland al een paar jaar met een enorme opmars bezig; daar verkoopt men grote zalen uit. Nu moet ook de rest van de wereld eraan geloven. Deze Europese tournee in mei is de eerste sinds het vorig jaar verschenen Age Of Excuse, de opvolger van het in 2015 verschenen doorbraakalbum Exercises In Futility.
Op deze avond zal Mgła (jawel, Pools voor mist) zichzelf in leer en onze zaal in nevelen hullen! 

Mord'A'Stigmata

Mord’A’Stigmata – ook Pools en ook black metal – speelt met invloeden van bands als Godflesh en Cult Of Luna. Dat levert een interessante combinatie op, die zowel intens, experimenteel als gitzwart is. De band speelde in Nederland onder meer op het, bij liefhebbers van extreme en experimentele muziek, welbekende festival Roadburn. Van die show verscheen ook een live-album. 

Martwa Aura

Opwarmer Martwa Aura speelt klassieke black metal en refereert daarbij aan Darkthrone en Gorgoroth. Rechtdoorzee, authentiek, geen compromissen.

Dit concert is verplaatst van 7 mei 2020 en 24 oktober. Gekochte tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum.