Mark Foggo's Skasters

+ Fokko + Sun-0-Bathers
punk, rock, ska
vr 21 oktober 2022 21:00
Bolwerk Zaal | Deurprijs: € 14,00
Bestel
€ 12,00

Mark Foggo komt terug naar ons podium en hij neemt zijn Skasters mee. Dit in combinatie met een aantal party-starters als Nederrockband Fokko en skatepunkband Sun-0-Bathers zorgt voor een avond waarbij je je voeten wel van de vloer moet gooien!

Mark Foggo is vanwege zijn geflipte podiumpresentatie het beste te omschrijven als een kruising tussen Mr. Bean en Iggy Pop. Daarnaast heeft hij een eeuwigdurende missie om ska te spelen en te promoten. Met dit talent vliegt hij de hele wereld over, zo speelde hij recentelijk nog in Mexico en Colombia!

Fokko is een Nederrockband rond songwriter Fokko Mellema, die zijn eerstewereldproblemen vertaalt naar puntige rocknummers met kenmerkende directe teksten. Vaak droog, wrang en cynisch. Live ontpopt Fokko zich als ontwapenende frontman met strakke band en energieke rockshow.

De Sun-0-Bathers heeft de allure van een jaren 90 skatepunk band uit het zuiden van Californië. Toch komen ze echt uit Leeuwarden. De vierkoppige formatie kenmerkt zich met een mix van snelle punk, scheurende solo’s en catchy refreinen uit de hoogtijdagen toen bands als Bad Religion, NOFX en Pennywise wereldwijd furore maakten.