Lotta Sophie

concert
vr 05 oktober 2018 21:00 -00:00
Bolwerk Concertzaal
Gratis
€ 0,00
Meeslepende songs, catchy melodieën en een combinatie van pop, soul en jazz zorgen voor prachtige liedjes.

De in Sneek opgegroeide zangeres en actrice Lotta Sophie Bakker was de afgelopen jaren te zien in voorstellingen als ‘Soldaat van Oranje’, de musical, en ‘Scrooge’ met Brigitte Kaandorp. Na het afronden van de rol van Ada in ‘Soldaat van Oranje’, besloot zij zich op haar eigen muziek te storten.

Het resultaat van maanden werken in de studio laat Lotta Sophie op 5 oktober bij ons voor het eerst horen: Hour of the Wolf. Op dit moment is de 25-jarige druk bezig met de opnames voor haar debuutalbum. Het eerste voorproefje zal deze avond live ten gehore gebracht worden. Een echte primeur dus! En ook nog eens helemaal gratis!

Haar muziek gaat over de nacht, het uur van de wolf: gevaarlijk, grillig en onvoorspelbaar, maar ook vol fantasie en dromen. Dit alles is terug te horen in de muziek die Lotta (voornamelijk ’s nachts) heeft geschreven.

Lotta Sophie wordt live vergezeld door een fantastische band met Yordi Petit (drums), Angelo Boltini (gitaar/toetsen), Reindert Kragt (bas/toetsen), Saar Bakker (zang) en Machiel Rodenburg (zang). 

Kom luisteren, kijken en praat na afloop mee!