Knock Out Comedy Crew

Nee, dat kan echt niet
cabaret

Met hun stand-up comedyshow ‘Nee, wij zijn geen boyband’ verrasten de mannen van Knock Out Comedy Crew menig theater. Na al die volle zalen in het land kon een opvolger natuurlijk niet uitblijven. In ‘Nee, dat kan echt niet’ is de Knock Out Comedy Crew terug. En hoe!

Wegens coronabesmettingen is deze voorstelling geannuleerd.

Stand-up comedy was jarenlang een ondergewaardeerd genre in de Nederlandse theaters en poppodia. Terwijl juist een nieuwe generatie publiek smult van comedyshows op Netflix en in comedyclubs. Bij de Knock Out Comedy Crew worden ze op hun wenken bediend.

Deze zes totaal verschillende, prijswinnende comedians raakten bevriend toen ze elkaar backstage ontmoetten. Ze begonnen met het organiseren van comedy-avonden voor een handjevol mensen in het idyllische Torpedo Theater in Amsterdam. Inmiddels staan meerdere leden van de Crew met een eigen avondvullende voorstelling in de theaters, maar daarnaast blijven ze gezamenlijk optreden.

De Crew bestaat uit Davey Turnhout, Oscar Arnold, Arjan Kleton, Huibert-Jan van Roest, Jean van Seventer en Dave Felida. Zij waren op televisie te zien bij onder andere Holland’s Got Talent, BNNVARA, SBS6 en 101TV.