Junkyard Dogs

+ Dear Mr. Fantasy
rock
za 06 november 2021 21:00
Bolwerk Zaal
Bestel
€ 3,00

De vijf Junkyard Dogs hebben het hart op de juiste plaats. Hun motto: Sex, Nix & Rock ‘n Lol!

Door een samenloop van omstandigheden ontstond dit stelletje jonge honden uit bands als de Hideous Sun Demons, Sinnerswing, Cone en TimeXposure.

Daar de ene muzikant uit de metalscene komt en de andere uit de wereld van de bluesrock is er een zeer interessante en verrassende combi ontstaan. Reken op swingende avond met veel afwisseling in muziekstijlen, maar wel met een flinke dosis jaren 70/80-rock. Van ZZ Top tot Queen, Whitesnake en AC/DC. Zo kan het dat je van het ene op het andere moment van danspas moet veranderen, om van je nekspieren maar niet te spreken.

Dear Mr. Fantasy

Dear mr. Fantasy is een rock coverband bestaande uit een vijftal gedreven en ervaren muzikanten. Wij richten ons hoofdzakelijk op covers uit de jaren zeventig en maken hier en daar uitstapjes naar de 60’s, 80’s en 90’s. Vanzelfsprekend ontbreken de onvergetelijke hits uit deze periode niet op de setlijst, maar juist door ook de bijna vergeten golden oldies te spelen, en nummers te spelen waar een doorsnee coverband zich niet de vingers aan wil branden willen wij ons onderscheiden van de rest. Dear mr. Fantasy staat garant voor onvergetelijke avond Classic Rock met een hoog ”ooh ja deze”! gehalte!

Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Friesland Pop en het Prins Bernard Cultuurfonds.