Julian Sas

plays Jimi Hendrix
blues
za 01 mei 2021 21:00
Bolwerk Zaal | Deurprijs: € 16,00
Bestel
€ 13,00

LET OP: dit evenement is vanwege de coronacrisis opnieuw verplaatst en zal nu plaatsvinden op zaterdag 1 mei 2021. Reeds gekochte kaarten zijn geldig voor de nieuwe datum.

Bluesgitarist Julian Sas keert bij ons terug met een speciale show: een ode aan Jimi Hendrix! In 2020 is het namelijk vijftig jaar geleden dat de gitaarlegende overleed. Dat vieren we dus maar in 2021.

Jimi was en is een grote inspiratie voor Sas. Zo staat op zijn album Live uit 1998 een Hendrix-medley. Volgens muziekkenners toont Sas met de medley aan de enige Europese gitarist te zijn die Hendrix-werk op hetzelfde hoge niveau kan spelen, met veel respect voor de meester.

Twintig jaar later bewees Sas opnieuw de beste vertolker van het euvre van Jimi Hendrix te zijn. Met zijn band maakte hij een speciale Hendrix-set voor een Woodstock Anniversary-festival. Het optreden was het hoogtepunt van het evenement, aldus de bezoekers en de pers.

Dit concert is eerder verplaatst van 4 april naar 23 oktober 2020. Gekochte tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum.