God Dethroned + Dead Head + Insurrection

Sneek Attack
metal
zo 09 oktober 2022 16:00
Bolwerk Zaal | Deurprijs: € 15,00
Bestel
€ 12,50

God Dethroned never say die!

Henri Sattler en zijn kompanen staan al sinds begin jaren negentig aan de internationale top van het genre. Van debuut, The Christhunt (1992) en Bloody Blasphemy (1999) tot The Toxic Touch (2006) en comeback The World Ablaze (2017). Henri Sattler’s God Dethroned heeft inderdaad een aantal van de mooiste kwaadaardige doden gebracht sinds Possessed de baanbrekende Zeven kerken op metaldom. Gelukkig, voor headbangers en hoornwerpers over de hele wereld, zet Illuminati de onveranderlijke heerschappij van God Dethroned voort na een onderbreking van twee jaar.

Dead Head

Dead Head is een thrashband uit de regio Zwolle. Opgericht in 1989 en nog altijd actief in driekwart van de originele bezetting. De band bracht in 2022 zijn zevende album uit, getiteld Slave Driver. De snelle, agressieve thrash op het album werd in binnen- en buitenland erg goed ontvangen. Het nieuwe album markeerde de terugkeer van zanger Ralph de Boer (ook actief met death metalband Bodyfarm). Ralph maakte in 2009 met Dead Head al eens het album 'Depression Tank'.

Insurrection

Met meer dan 100 shows in Frankrijk, Duitsland, Zwitserland en Nederland op hun conto is het friese Insurrection al lang geen onbekende meer in de underground scene. Zo speelde Insurrection met metal iconen als King Diamond, Hypocrisy, Destruction en Cradle Of Filth. Hun 2e release (‘Circles Of Despair’, 2019) werd geproduceerd door niemand minder dan Fredrik Nordstrom (o.a. In Flames, Dimmu Borgir) en werd lovend ontvangen door de internationale metalpers. Insurrection is momenteel druk bezig met pre-producties voor een nieuwe full-length.

Deze show is de afsluiter van de hardrock en metal platenbeurs Sneek Attack.