Electric Hollers

blues

We vieren stiekem toch een beetje Sneekweek!
In samenwerking met Friesland Pop presenteren we een show van Electric Hollers, de inmiddels welbekende blues/rock-sensatie uit onze eigen contreien.

Maak je klaar om weggeblazen te worden door een muur van vintage sound en energie! De zware bastonen, donderende drums en gitaarsolo’s slepen je mee naar vervlogen tijden.
 De band laat zich inspireren door bands als Led Zeppelin, Santana & Ten Years After en bracht in 2018 hun eerste plaat ‘Rise’ uit. Het uitbrengen van dit album leverde lovende recensies en een volle agenda op, met als hoogtepunten een finaleplaats van de Dutch Blues Challenge, een voorprogramma van Ten Years After en een show op Waterpop.
 Op 28 februari 2020 bracht de band het tweede album ‘Electric Hollers’ uit. Op dit album staan een rauwe sound en een live-feel centraal. Het album is verkrijgbaar op CD, vinyl en de streamingdiensten.
 
Let op: in verband met de coronacrisis zijn er voor deze show slechts 50 tickets beschikbaar. Uiteraard houden we ons aan de door VNPF opgestelde richtlijnen.