Fleetwood Mac: The Incredible Story

Een live documentaire!
theater

The Cosmic Carnival neemt je mee op ontdekkingsreis in het wondere universum van het legendarische Fleetwood Mac.

Eind jaren zestig werd de band opgericht door Peter Green om vervolgens direct de wereld te veroveren met powerblues. De Brits/Amerikaanse formatie overleefde talloze bezettingswisselingen en een verandering van muzikale stijl, om uiteindelijk nogmaals muziekgeschiedenis te schrijven onder leiding van Stevie Nicks en Lindsey Buckingham.

Een must see voor iedere Fleetwood Mac-fan. En was je dat nog niet? Dan ben je het zeker na het aanschouwen van dit bijzondere eerbetoon in de vorm van een live-documentaire. Met natuurlijk alle grote hits als ‘Don’t Stop’, ‘Big Love’, ‘Dreams’, ‘Go Your Own Way’ en ‘Little Lies’. Verder is er veel aandacht voor de dramatische ontwikkelingen binnen de band. Deze leidden uiteindelijk tot het veelgeprezen Rumours, tot op de dag van vandaag één van de best verkochte albums aller tijden.

De intense drie-uur-durende voorstelling wordt gebracht met de voor Fleetwood Mac noodzakelijke passie en toewijding. Al drie seizoenen en bijna honderd voorstellingen lang met verve gespeeld door Grote Prijs van Nederland-winnaar The Cosmic Carnival.