DeWolff

blues
za 07 november 2020 19:00
Bolwerk Zaal | Deurprijs: € 27,00
GEANNULEERD
€ 25,00
za 07 november 2020 22:00
Bolwerk Zaal | Deurprijs: € 27,00
GEANNULEERD
€ 25,00

Psychedelische bluesrock door een jong, vuurspuwend powertrio van eigen bodem. DeWolff komt langs!

Dit concert is geannuleerd i.v.m. de coronamaatregelen die vanaf 14 oktober gelden

 

Toen Roger Glover hen live hoorde spelen, dacht hij dat zijn Deep Purple Mark II zonder hem op het podium stond te blazen; Seasick Steve waande zich terug in 1972 en hoorde The Allman Brothers spelen toen hij backstage ontwaakte uit een diepe slaap… Maar wat beiden daadwerkelijk hoorden was natuurlijk DeWolff: een Hammond-aangedreven trio uit Nederland.

DeWolff bracht reeds 6 studio albums, 2 live albums, 2 EP’s en een live DVD uit, wonnen in2019 een Edison voor ‘Best Rock’ en namen ooit in het diepe zuiden van de VS een album op met Black Keys-producer Mark Neill. Robin Piso en de broers Luka en Pablo van de Poel zijn enkele van de meest gedreven, energieke en virtuoze muzikanten die je ooit zult tegen komen. Extra gehard door het jarenlange touren. Pablo is zelfs al twee keer verkozen tot de # 1 gitarist van Nederland. Ze hebben al meer dan 1000 shows gespeeld over de hele wereld en prediken zo hun explosieve mix van bluesrock met een vleugje soul en psychedelica. Ze maken niet alleen muziek, ze ademen muziek.

DeWolff’s 7de studio album ‘TascamTapes’ kwam begin dit jaar uit en klinkt als geen enkel ander DeWolff album. Het album bevindt zich in een ‘hip-shakin’ mind-bogglin’ dimensie, ergens tussen planeet Beastie Boys, Beck en Deep Purple. Dit is DeWolff zoals je ze nog nooit gehoord hebt!