Celtic Celebrations festival

met Shamrock Street, The Jigantics en Na Cailligh
folk
za 06 mei 2023 20:00
Noorderkerkzaal | Deurprijs: € 20,00
Bestel
€ 17,50

Verwacht een avond vol Ierse folk en Guinness-adem!

De tweede editie van het Celtic Celebrations festival kan in 2023 eindelijk op een volwaardige manier plaatst vinden. Drie acts geven deze avond acte de présence en natuurlijk ontbreekt een Guinness bar niet.
 

Shamrock Street

Shamrock Street, een vierkoppige Ierse band, zal eenieder laten swingen, of het nu een pub, club, feest, ceili of wake is. Shamrock Street zorgt ervoor dat de muziek en het lied net zo soepel stromen als de Guinness. 
 

The Jigantics

The Jigantics is niet onder één noemer te vangen. Ze brengen een aanstekelijke mix van blues, rock, folk, americana en cajun, weten dit alles met veel flair te combineren en schakelen ook moeiteloos over naar een prachtige folk ballad. Behalve dat ieder van de bandleden meerdere instrumenten bespeelt, zijn het ook nog eens allemaal fantastische zangers. Dit vertaalt zich in prachtige harmonieën, maar ook in een grote afwisseling wat betreft de lead vocals. Een band met een inspirerende live performance. 
 

Na Cailligh

Na Cailligh is een vierkoppige trad & folk band uit Nederland en Ierland, met als doel om de sfeer en klanken van oude Ierse pubs te laten ervaren. Na Cailligh vertaalt naar ‘de heksen’, de mythische figuren uit Ierse folklore. Ze hebben eind 2022 hun debuutalbum opgenomen en deze komt in maart uit.