Black Bottle Riot & Copperhead County

blues, country, rock, southern-rock

We reizen af naar het zuiden van de VS onder leiding van twee bands die je met heerlijke southern rock en bluesy rock 'n roll helemaal in plattelandssferen weten te brengen!

Waarschijnlijk de beste Southern rock band in Europa’, schreef De Gitarist Magazine over Black Bottle Riot. Met honderden shows in binnen- en buitenland en hun 4e album in aantocht is de band hechter dan ooit. Blues, rock and roll en natuurlijk een dosis country in een overdonderde live show. Daar krijg je wel dorst van…
Voor fans van The Black Crowes, Lynyrd Skynyrd en The Allman Brothers. Stay Hungry for Rock and Roll!

Copperhead County is een van de weinige bands in Nederland die zich volledig toelegt op Southern rock. De band werd eind 2018 opgericht door een vijftal gepassioneerde southern rock liefhebbers. Geïnspireerd door o.a. Blackberry Smoke, The Outlaws en vele anderen brengt de band zijn “footstomping and beer raising tunes”. Met 5 man sterk laat Copperhead County zien wat ze in huis hebben. Dat is simpelweg een heerlijk portie onvervalste Southern rock. Heerlijke meeslepende nummers gebaseerd op de vibe van de oldschool southern rock bands.